Comparat cu Kun Aguero, a părăsit, forțat de Gigi Becali, echipa. FCSB a renunțat la un tânăr de 20 de ani

Bordei Radu / 16.06.2022, 23:24
Comparat cu Kun Aguero, a părăsit, forțat de Gigi Becali, echipa. FCSB a renunțat la un tânăr de 20 de ani

Până să vină jucătorii promiși, Gigi Becali mai scapă de un fotbalist. Tânărul comparat de MM Stoica cu Kun Aguero merge împrumut la Mioveni. Va sta acolo doar un sezon, apoi se va întoarce la echipă.

Gigi Becali trimite un jucător la Mioveni. Atacantul va fi împrumutat un sezon la trupa din Argeș

La 20 de ani, Cristian Dumitru are șanse puține să se impună în echipa lui Toni Petrea. Mai ales că în compartimentul ofensiv, vicecampioana României este foarte bine acoperită. De aceea, pentru a prinde minute bune, formația lui Gigi Becali a decis să îl împrumute un sezon la Mioveni, pentru a juca cât mai mult la nivel de Liga 1. După ce a petrecut sezonul trecut la FC Argeș, acum Dumitru merge la rivala din județ.

Dumitru e jucătorul lui FCSB, iar anul trecut a jucat la FC Argeș. Desigur, ne mai trebuie 2-3 jucători. Un mijlocaș, o extremă și un atacant. Cam astea sunt prioritățile pentru perioada următoare, a declarat Dumitru Olteanu, președintele consiliului director de la CS Mioveni.

Transferuri de milioane la FCSB. Gigi Becali bagă mâna adânc în buzunar pentru a aduce fotbaliști

Patronul FCSB-ului anunțase că nu mai este dispus să bage bani în transferuri, după ratarea titlului. Doar calificarea în grupele Conference League l-ar fi făcut pe latifundiar să investească. Cu toate acestea, omul de afaceri s-a răzgândit și Toni Petrea va primi întăriri.

De mâine dau drumul la transferuri, gata. Știu că am zis că  nu mai bag bani, dar nu mai merge. O să vină trei jucători, doi fundași și una tacant. Sunt jucători străini, nu merge numai cu români. Eu nu îi cunosc exact, dar din ce am înțeles sunt fotbaliști importanți. Nu vin gratis, o să coste și nu puțin. Costă peste 1 milion, nu contează asta, a comentat Becali, la Digisport

Becali a transmis și un mesaj pentru fundașul Alin Șeroni, jucător pe care îl dorea la echipă. Acesta tocmai a semnat din nou cu moldovenii.

Păi dacă a fost fraier. A vazut că îl vreau. În loc să vină la mine, și-a prelungit contractul. Acum să stea acolo la Botoșani. Un fundaș vom lua sută la sută. Îl avem pe Haruț, pe Lixandru, pe Ovidiu Popescu. Un fundaș sigur, dar s-ar putea doi. Dar nu ne hazardăm. Nu mai luăm la întâmplare, ca să îl dăm afară după trei luni.

Nu mă interesează oferte. Obiectivul este calificare în Conference League. În rest, nu mă interesează nimic”, a spus Gigi Becali