Comunicat aspru al lui Gică Hagi după dezvăluirile explozive făcute de Gigi Becali: „Nu știe să piardă”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 16.05.2022, 16:50
Comunicat aspru al lui Gică Hagi după dezvăluirile explozive făcute de Gigi Becali: „Nu știe să piardă”

Gică Hagi a reacționat la scurt timp după ce Gigi Becali a recunoscut, din nou, că l-a lăsat pe nașul său să câștige cu Viitorul în Ghencea în 2013, pentru ca echipa acestuia să evite retrogradarea. „Regele” a transmis un comunicat de presă prin care a subliniat că nu s-a pus probleme de așa ceva la acel moment și nici altă dată.

Gică Hagi a respins ferm ipoteza lansată de Gigi Becali, în legătură cu meciul FCSB – Viitorul din 2013

Gică Hagi a asigurat că relația de rudenie dintre el și finul Gigi Becali nu a afectat niciodată integritatea unei competiții. De asemenea, el a ținut să precizeze că este adeptul principiului conform căruia oricare meci, din orice sport, trebuie să se decidă doar pe teren. Nu în ultimul rând, Hagi a mai spus că Gigi Becali a făcut acele declarații doar pentru că „nu știe să piardă”.

Doresc să clarific public, încă o dată, așa cum am făcut-o și în alte rânduri, că între mine și Gigi Becali sau între reprezentanții celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ și vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuție care să afecteze integritatea competiției!

Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu știe să piardă.

În sport mereu este un învingător și un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câștigate numai pe teren.

În rest, tot ce s-a scris și s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculații!”, a transmis Gică Hagi prin intermediul site-ului oficial al Farului Constanța.

Ce a spus Gigi Becali

La aproximativ 12 ore după ce echipa sa a pierdut un nou titlu în Liga 1, patronul FCSB-ului a revenit asupra acuzațiilor pe care le-a făcut sâmbătă seară la adresa celor de la FC Voluntari. Becali a încercat să explice că nu a fost normal ca finul său Florentin Pandele să îi motiveze suplimentar pe jucătorii săi pentru a încurca echipa nașului său. Iar pentru a argumenta, Gigi Becali s-a autodenunțat, din nou, și a dat drept exemplu modul în care el s-a comportat într-o situație similiară, în 2013, față de nașul său, Gică Hagi.

„Cum să nu îl ajut pe nașul meu?”

„Ce vrei mă, dacă finul meu (n.r. Florentin Pandele), care eu cred că mă iubește, e finul meu și eu îl iubesc. Bă, când a fost vorba de interes, a făcut împotriva mea, ce mai vrei? Și nu doar împotriva mea! Lasă cu plânsul, nu vorbim de plâns. Am spus că mă iubește, dar ei fac și împotriva dragostei. Dacă îl iubești pe unul, când a fost cu Gică în 2012 (n.r. 2013) de retrograda Farul (n.r. Viitorul), Reghe făcea pe nebunul: «Bă, că nu știu ce»…ce, mă? Du-te, mă, de aici, asta e echipa!

«Stai, domnule, că o fi, că pățim, eu îmi dau demisia…» Dă-ți, mă, demisia de acum! Păi, cum adică? Dacă eu am posibilitatea să îl ajut pe nașul meu, când nu am niciun interes? Băi, mă las și de fotbal! Cum să nu ajut pe nașul meu? Și Reghe făcea figuri. Am pus doar copiii, a bătut nașul cu 5-1 (n.r. 5-2), că avea nevoie. Păi, ce, a trebuit să îmi spună mie nașul, să îmi spună Hagi ceva? Păi, eu îl ajut pe nașul meu, mă! Poți să te dai peste cap tu, eu am posibilitatea să îl ajut pe nașul meu, îl ajut și l-am ajutat, țineți minte”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Primul antrenor care îl refuză pe Gigi Becali pentru sezonul viitor! Refuză să o preia pe FCSB: „Nu are rost să vin și să ne certăm!”