Concluzie dură la CFR Cluj: „Un sezon ratat!” Jucătorii dau vina pe Marius Șumudică

Robert Zanfir / 09.12.2021, 23:42
Concluzie dură la CFR Cluj: „Un sezon ratat!” Jucătorii dau vina pe Marius Șumudică

Cristi Balaj a recunoscut după ultimul meci din Conference League că CFR Cluj a avut un sezon ratat. De vină ar fi startul de sezon, prost pregătit, după cum a declarat Gabriel Debeljuh.

CFR Cluj a schimbat pe final impresia deplorabilă lăsată în acest sezon în cupele europene. Ardelenii au câștigat, 2-0, cu Jablonec, iar Dan Petrescu și-a lăudat jucătorii. Cu toate acestea, antrenorul a plecat nervos de la flash-interviu.

Concluzie dură la CFR Cluj: „Un sezon ratat!” Jucătorii dau vina pe Marius Șumudică

Gabriel Debeljuh a marcat ambele goluri ale lui CFR Cluj în victoria cu Jablonec. Atacantul a fost lăudat de Dan Petrescu, deși cei doi au fost în conflict în acest sezon. Și Denis Alibec a fost printre remarcații antrenorului.

Cu toate acestea, Cristi Balaj spune că vor urma schimbări multe la echipă. Concluzia președintelui clujenilor este că sezonul a fost unul ratat.

„Ultima impresie a fost mai bună, păcat că nu a fost miza atât de mare. Am învins o echipă motivată, pentru că aveau şanse de calificare. Este meritul băieţilor pentru această creștere şi al staf-ului tehnic.

Pentru noi orice venit de la UEFA suplimentar este binevenit. Un sezon ratat, pentru că nu ne-am calificat, ne-am fi dorit mai mult. Dar au fost multe schimbări, în plus CFR a jucat foarte multe meciuri.

Încercăm să organizăm, să facem o echipă, să optimizăm şi costurile. Rămâne de văzut cum vom continua de la iarrnă. Lotul va arăta diferit”, a spus Balaj la Digi Sport.

Marius Șumudică, vinovat pentru jucătorii clujeni

În ciuda victoriei, CFR Cluj a terminat grupele pe ultimul loc, cu doar 4 puncte. Gabriel Debeljuh spune că altfel ar fi stat lucrurile dacă ardelenii ar fi câștigat meciul tur.

Atunci, CFR a pierdut în Cehia, 0-1, la al treilea meci cu Dan Petrescu pe banca echipei, în noul mandat. „Bursucul” abia îl înlocuise pe Marius Șumudică

„Sunt foarte fericit pentru că am câștigat astăzi. Nu ne-am calificat, dar acesta este fotbalul. Trebuie să muncim mai mult.

La meciul din tur nu am fost pregătiți așa cum trebuia, acum suntem într-o formă mai bună. Dacă am fi câștigat atunci, alta era situația acum.

În Europa este mai dificil decât în campionat, este o intensitate mult mai mare. Dacă jucăm ca acum nimeni nu ne poate opri în Liga 1, totul depinde doar de noi”, a declarat Debeljuh, potrivit sport.ro.

Dacă sezonul din Europa este deja istorie, în Liga 1 CFR Cluj este lider detașat, cu 8 puncte peste locul 2 ocupat de FCSB.