Concurentă Survivor România 2023, aproape goală pe net. Ce poze au apărut cu Lucianna Vagneti după ce a renunțat la haine

Alex Cazacu 03.06.2023, 11:39

Lucianna Vagneti a fost concurentă la Survivor România 2023. Pe la jumătatea lunii martie, fosta Războinică a spus adio competiției de la Pro TV și mărturisea că nu are niciun regret cu privire la participarea ei în emisiune. Recent, vedeta a postat imagini incendiare cu ea aproape goală. După cum ne puteam aștepta, fotografiile au strâns sute de aprecieri din partea internauților.

Luciana Vagneti, fostă concurentă Survivor România 2023, a făcut senzație în mediul online

Lucianna este una dintre concurentele care au acceptat provocarea Survivor România 2023. Ea este originară din Brazilia, însă s-a mutat în România în urmă cu 11 ani. În prezent, Lucianna Vagneti locuiește în Ploiești împreună cu soțul și cele două fetițe ale sale. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, bruneta se declara pregătită să facă față provocărilor din jungla dominicană.

Din păcate, fosta concurentă de la Survivor România 2023 a părăsit competiția chiar înainte de „Marea Unificare”. Asta se întâmpla la finele lui martie. Nu cu mult timp în urmă, frumoasa braziliancă a publicat pe social media imagini cu ea în ipostaze incendiare. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, Lucianna primind sute de aprecieri. Pozele le puteți găsi în galeria foto.

Lucianna Vagneti, despre experiența Survivor România

Chiar înainte de Marea Unificare, Lucianna Vagneti a părăsit jungla din Republica Dominicană. Ea a plecat din emisiune și a revenit în sânul familiei, cum își dorea, de fapt. Fosta concurentă de la Survivor a mărturisea că nu are nici un regret și că este foarte mulțumită de evoluția ei în competiția de la Pro TV.

„Mie îmi plăceau traseele pe care le vedeam la Survivor de când am văzut prima emisiune și îmi doream foarte mult să fiu acolo. Știam că va fi o experiență unică și m-am bucurat foarte mult când am fost selectată. A fost o experiență transformațională într-adevăr. Benefică.

Cel mai mult mi-au lipsit îmbrățișarea copiilor și a soțului meu, mâncarea și un dus. Când eram singură cu mine, gândurile mele au fost la familia mea și la mâncare, bineînțeles”, a explicat Lucianna Vagneti, potrivit unica.ro.

Concurentă Survivor România 2023, aproape goală pe net. Imaginile cu Lucianna Vagneti după ce a renunțat la haine
Concurentă Survivor România 2023, aproape goală pe net. Imaginile cu Lucianna Vagneti după ce a renunțat la haine

Cine este Lucianna Vagneti, fosta concurentă de la Survivor România 2023

Lucianna este, după cum spuneam, originară din Brazilia. La noi în țară, bruneta s-a stabilit în urmă cu 11 ani. Este căsătorită cu Constantin Vagneti, iar împreună cu acesta are două fetițe.

Fosta concurentă a Războinicilor a absolvit Facultatea de Educație Fizică în Brazilia, țara ei natală. Ulterior, Lucianna a ajuns în Statele Unite ale Americii, unde a obținut un masterat în aerobic.

Urmăriți Playsport.ro și pe