Condiții de LUX pentru Ianis Hagi! Cum a ajuns fiul ”Regelui” să zboare cu avionul privat

Gabriel-Alexandru Ioniță / 09.09.2021, 18:56
Condiții de LUX pentru Ianis Hagi! Cum a ajuns fiul ”Regelui” să zboare cu avionul privat

Ianis Hagi a fost depistat pozitiv la Covid-19 cu o zi înaintea meciului României de la Skopje cu Macedonia de Nord, terminat la egalitate, scor 0-0.

Ianis Hagi a fost depistat pozitiv cu Covid-19 și a intrat imediat în izolare

Federația Română de Fotbal a anunțat la momentul respectiv că mijlocașul ofensiv al lui Rangers a acuzat dureri de cap și a efectuat un test rapid, care a ieșit pozitiv. Ulterior, Ianis a fost supus și unui test PCR,. Iar acesta a avut același rezultat.

Astăzi, în jurul prânzului, cu o zi înaintea meciului cu Macedonia de Nord, Ianis Hagi a primit rezultat pozitiv la testul rapid efectuat de staff-ul medical al naționalei în urma unor ușoare dureri de cap resimțite de fotbalist. Din păcate, rezultatul testului PCR efectuat ulterior confirmă situația.

În aceste condiții, Ianis nu va fi disponibil pentru meciul de mâine și rămâne în izolare. Hagi a avut rezultate negative la toate cele 5 testări programate până azi la această acțiune a naționalei”, a transmis marți în jurul prânzului sursa citată.

Fotbalistul lui Rangers a revenit miercuri noapte în România

Astfel, Ianis Hagi a fost nevoit să intre imediat în izolare. Nu a fost însă nevoie să facă acest lucru în capitala Macedoniei de Nord. FRF a luat legătura cu autoritățile de la București și cu cele de la Skopje și a rezolvat ca fotbalistul român să se întoarcă în țară miercuri noapte.

În urma acordului autorităților nord-macedonene și cu avizul autorităților române, tricolorul Ianis Hagi va ajunge în această zi în România în regim de izolare și respectând procedurile sanitare, cu o aeronavă privată. Va fi preluat de pe aeroportul Henri Coandă direct de pe pistă și va rămâne în izolare la domiciliu.
Multă sănătate, Ianis!”, a transmis FRF cu câteva ore înaintea startului meciului.

Mihai Stoichiță a dezvăluit condițiile de care a avut parte Ianis Hagi la revenirea în țară

Acest aspect a fost subliniat și de Mihai Stoichiță. Director tehnic al Federației Române de Fotbal a explicat și că Ambasada României la Skopje a avut un rol important în această operațiune. El a dezvăluit de asemenea și că Ianis Hagi a călătorit de la Skopje la București la bordul unui avion privat.

Sănătatea unui om a fost mai presus de orice. Ianis a venit cu un avion singur acasă. Nu a făcut carantină acolo. Asta s-a produs la cererea FRF și cu amabilitatea oficialilor macedoneni plus intervenția providențială a ambasadei României.

Probabil a fost luat și izolat de la aeroport. Nu a avut simptome grave. Ne-am bucurat că a fost așa. În privința vaccinării, fiecare om are opțiunea lui. FRF nu poate să oblige un jucător să se vaccineze sau nu”, a spus directorul tehnic al FRF potrivit Digi Sport.