Conducerea lui CFR a recunoscut că Bergodi e pe listă, dar italianul nu e prima opțiune. ”Doar 3 persoane știm numele”

George Drafta 08.06.2023, 23:10
Conducerea lui CFR a recunoscut că Bergodi e pe listă, dar italianul nu e prima opțiune. ”Doar 3 persoane știm numele”

CFR-ul a rămas fără Dan Petrescu, iar oficialii fostei campioane au şi anunţat că au început căutările pentru succesorul „Bursucului”.

Cristi Balaj a fost cel care a dezvăluit ce profil de tehnician caută ardelenii. Care încearcă să reînnoade şirul succeselor interne întrerupt în sezonul recent încheiat de Farul Constanţa.

”Am pus întrebări până acum, dar nu am trimis nicio propunere de contract atât timp cât Dan Petrescu era sub contract. Am purtat discuţii cu doi antrenori. Bergodi este unul dintre ei. El nu are importanţă ce a zis. De azi, lucrăm.

Avem mai multe variante, ne-am făcut o idee şi nu discutăm cu toţi deodată şi nu am început cu Bergodi. Suntem doar trei persoane care ştim numele celor cu care discutăm. Nu folosesc nume şi nici nu vreau să vă duc într-o direcţie greşită”, a declarat preşedintele vişiniilor la Digi Sport. 

Cristi Balaj
Cristi Balaj

Acesta nu a uitat să îi adreseze mulţumiri lui Petrescu pentru moştenirea lăsată clubului din Gruia.

„Am câştigat campionatul, am ajuns în primăvara europeană, ne-a dus acum în Conference League. A ieşit de pe teren în aplauzele spectatorilor”, a punctat fostul ecuson FIFA. 

Cereri pentru un nou sezon solicitant

Balaj are de gând să propună câteva modificări de regulament care să vină în ajutorul echipelor care vor juca în competiţiile continentale. În ultima stagiune, CFR a ajuns la un număr record de meciuri oficiale disputate.

„Fotbalul românesc nu este pregătit ca începând cu luna august, până în luna mai, să joace 63 de partide. Vom mări lista cu jucători. Am venit cu soluţia ca echipele care s-au calificat în cupele europene să aibă măcar pe listă doi jucători în plus.

Noi nu am reuşit să mărim nici măcar numărul jucătorilor care stau pe banca de rezerve. Banii nu rezolvă totul, apar accidentări, iar uneori câştigă echipa nu care este cea mai bună, ci cea care este mai odihnită”, a mai adăugat Balaj. 

Urmăriți Playsport.ro și pe