Conflict deschis între Mircea Rednic și fostul său patron: „Eu tot ce văd este un parvenit”

Olteanu Ștefan 05.09.2021, 17:14

Securea războiului dintre Mircea Rednic și fostul său patron de la Dinamo, Ionuț Negoiță, este departe de a fi îngropată. Colaboarea dintre cei doi s-a încheiat cu un conflict major, iar „Puriul” a venit acum cu noi acuzații.

Mircea Rednic nu îl iartă pe fostul patron de la Dinamo, Ionuț Negoiță

Ionuț Negoiță a fost patron la Dinamo în perioada 2013 – 2020, timp în care a colaborat și cu Mircea Rednic. „Puriul” a fost antrenorul „câinilor” de două ori în acest interval, însă ultima aventură din Ștefan cel Mare s-a încheiat cu scântei. Mai exact, perioada octombrie 2018 – iunie 2019.
Rednic îl acuză pe Negoiță că a folosit clubul Dinamo pentru a-și umple buzunarele și spune că fostul acționar nu a avut niciun interes de a salva echipa.

Văd un țăran parvenit care a venit ca un mare salvator, se mai așază și la masa credală să-și recupereze banii, că nu a luat destul în perioada în care a fost mare conducător.
Din surse sigure vă spun că s-au vândut jucători pentru peste 10 milioane de euro, iar el nu a investit”, a spus Rednic, în cadrul evenimentului care a celebrat 100 de ani de la înființarea echipei Corvinul Hunedoara.

În 2020, Ionuț Negoiță a cedat acțiunile clubului Dinamo către investitorii spanioli conduși de Pablo Cortacero.

Mircea Rednic: „Este necesară plecarea lui Sorescu. E singura sursă!”

Rednic este în continuare extrem de apreciat de întreaga suflare dinamovistă. „Puriul” a adus ultimul titlu în Ștefan cel Mare, la finalul sezonului 2006 – 2007.
Mircea Rednic trage un semnal de alarmă la Dinamo și spune că este nevoie de o sumă importantă în conturile clubului. Pentru a face rost de bani, Rednic îi sfătuiește pe „câini” să îl vândă pe Sorescu:

E necesară plecarea lui Sorescu. E singura sursă… Chiar mă doare când văd alţii care au plecat pe 10, 7, 6 milioane, iar pentru Sorescu ne c***m la 500.000, 700.000. Sorescu are calitate şi e un jucător pe care te poţi baza”, a mai spus Rednic.

Deian Sorescu este evaluat la 1.4 milioane de euro, potrivit Transfermarkt, fiind cel mai bine cotat jucător de la Dinamo.
De Sorescu s-au interesat mai multe cluburi din străinatate în aceasta vară, precum Legia Varșovia sau Monza. De asemenea, pe numele său a sosit o ofertă și din partea rivalei FCSB.
În prezent, Deian Sorescu se luptă alături de echipa națională în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

A apărut o nouă variantă pentru vânzarea lui Deian Sorescu. Președintele lui Dinamo a recunoscut negocierile.

Urmăriți Playsport.ro și pe