Conflictul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu își consumă un nou episod: „Cine e Edi să ne spună nouă?”

Marian Cărăvan / 17.04.2021, 12:03
Conflictul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu își consumă un nou episod: „Cine e Edi să ne spună nouă?”

Gigi Becali și Edi Iordănescu poartă în ultima vreme un război a declarațiilor. Patronul FCSB nu se lasă intimidat de afirmațiile antrenorului campioanei și continuă să trimită „săgeți” spre gruparea din Gruia. Conflictul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu își consumă un nou episod.

Becali – Iordănescu, războiul declarațiilor

Face ce face Gigi Becali și tot despre arbitraje vorbește. A contestat vehement arbitrajele în favoarea rivalei din Gruia, a luat foc și după Supercupa României. CFR s-a impus cu 4-1 la loviturile de departajare, după ce la finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 0-0. Gigi Becali a continuat războiul declarațiilor cu Edi Iordănescu. Patronul FCSB nu s-a putut abține și a comentat momentul în care CFR a solicitat penalty la un duel între Debeljuh și Ovidiu Popescu. O fază la care Edi Iordănescu a luat foc. Și a urmat un schimb de replici cu omologul său de pe banca FCSB-ului, ambii alegându-se cu câte un cartonaș galben.

Gigi Becali spune că nu a fost penalty la acea fază. Pe care a descris-o, oferind și un moment de amuzament, atunci când i-a pronunțat numele atacantului croat al CFR-ului. Conflictul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu își consumă un nou episod.

Debelihu’ se duce şi intră el în Ovidiu Popescu, n-a fost penalty. Am văzut că Edi şi-a dat seama că a greşit. Ne spune el să nu vorbim? Când dracii îi întunecă mintea lui Istvan Kovacs şi nu dă penalty că pune Camora mâna pe ea?”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Conflictul dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu isi consuma un nou episod
Conflictul dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu isi consuma un nou episod

Ceartă între Toni Petrea și Edi Iordănescu în timpul Supercupei României, dintre CFR Cluj și FCSB

Minutul 30, fază cu potențial de penalțy pentru echipa campioană. Aceasta a generat o ceartă între Toni Petrea și Edi Iordănescu în timpul Supercupei României, dintre CFR Cluj și FCSB. Debeljuh, atacantul clujenilor, cade în careu, dar arbitrul Radu Petrescu nu dictează nimic din ce și-ar fi dorit ardelenii. Edi Iordănescu protestează agitat la marginea terenului. Toni Petrea, antrenorul FCSB încearcă să-i „taie” avântul. „Ce urli atât? Faci prea mult scandal!”, îi spune Petrea lui Iordănescu. Replica nu se lasă mult așteptată.

Du-te, bă, și culcă-te. Nu am vorbit cu tine, Toni. Îmi zici tu când să vorbesc și când să nu vorbesc”, i-a întors „favorul” Edi Iordănescu omologului său de pe banca FCSB.

Apoi i-a făcut semn lui Toni Petrea cu mâna să tacă. Radu Petrescu vine la marginea terenului și îi atenționează. Ambii antrenori au primit cartonașul galben.

Am respect pentru patronul FCSB, pentru tot ce face în fotbal. Eu niciodată nu am comentat despre ce fac alte echipe. Nu am jignit pe nimeni. Dar dacă ne atacă, voi riposta”, a amenința Edi Iordănescu după Supercupă.