Conflictul dintre Mircea Rednic și jucătorii lui Dinamo a fost recunoscut! Anunț important al lui Iuliu Mureșan

Gabriel-Alexandru Ioniță / 04.12.2021, 17:42
Conflictul dintre Mircea Rednic și jucătorii lui Dinamo a fost recunoscut! Anunț important al lui Iuliu Mureșan

Între Mircea Rednic și jucătorii lui Dinamo pare că s-a produs o ruptură iremediabilă. Antrenorul „câinilor” și-a criticat din nou dur jucătorii după înfrângerea cu Academica Clinceni, scor 0-1.

„Puriul” a spus că el nu are de gând să renunțe la postul de antrenor al lui Dinamo. În schimb, o parte din actualul lot va fi pus pe liber în pauza de iarnă.

Iuliu Mureșan a recunoscut că există tensiuni între Mircea Rednic și jucătorii lui Dinamo

Mai mult, s-a vehiculat sâmbătă existența unei ședințe între fanii-acționari ai clubului și jucători. Iar aceștia ar fi transmis că nu îl mai doresc pe Mircea Rednic pe poziția de antrenor. De asemenea, antrenamentul echipei a fost anulat, fiind invocate condițiile meteorologice nefavorabile, deși acestea nu reprezentau chiar ceva ieșit din comun.

În acest context, Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare, a ținut să intervină în acest conflict și să facă unele precizări.

El a spus în mod ferm că nu se pune problema înlocuirii lui Mircea Rednic și i-a certat pe jucători pentru situația în care au adus echipa, recunoscând totodată că, într-adevăr, există tensiuni între aceștia și antrenor.

Nu am discutat despre demitere, niciun moment. Asta ca să fie clar. Acest mesaj vreau să-l transmit personal jucătorilor, luni sau marți va fi o discuție, să vedem ce putem face. Lucrurile nu merg bine, e clar, ceva nu este OK. Se vede, se simte. Vreau să am o discuție cu ei ca să lămurim, bărbătește.

Nu sunt un grup unit, din anumite motive. Încercăm să-i unim. Jucătorii luați individual sunt mult peste locul din clasament, dar, ca echipă, cu mult sub nivelul valorii. Sunt cauze pe care le vom analiza.

(n.r. despre conflictul Rednic-jucători) Sunt niște probleme, dar le vom discuta cu ei! Nu intrăm acum în detalii. Momentan, formula e asta, tragem linia la finalul lui 2021. Mai trebuie să aducem niște jucători, nu mulți. Nu vom depăși fondul de salarii, nu putem mai mult. Vom vedea în interior ce putem face. Avem o limitare! A fost aprobat un plan, trebuie să ne ținem de el. Noi tot încercăm să reducem, nu să suplimentăm”, a spus Iuliu Mureșan potrivit GSP.

„Puriul” are în continuare parte de susținerea conducerii clubului din Ștefan cel Mare

În continuare, Mureșan a spus că îl vede pe Mircea Rednic continuând și din ianuarie la echipă și a dat detalii despre cum va decurge perioada de pregătire a lui Dinamo.

(Despre rămânerea lui Rednic) Da, de ce nu?! Foarte important va fi ce se va întâmpla în acest final de sezon, asta contează, apoi să aducem 2-3-4 jucători pe anumite posturi și care ar trebui să vină titulari, măcar egali cu ceea ce avem, dar nu mai slabi.

(Dacă s-a stabilit programul de iarnă) Da. Cantonament la Săftica, sunt condiții, încercăm meciuri amicale, cu formații din București și din jur. Pe 5 ianuarie ne reunim, iar pe 22 ianuarie începem campionatul. Nu se mai pleacă nicăieri. La munte? Nu e nici timp, nici buget. Și dacă mergi în Antalya sau mai știu eu pe unde pe la Mediterană, nu vii și joci în condițiile meteo din România?!”, a mai spus președintele lui Dinamo conform sursei citate.

În legătură cu relația pe care o are cu Mircea Rednic, Iuliu Mureșan a spus:

N-am nicio animozitate cu Rednic, vorbim civilizat, tot timpul. Nu sunt rezultate, asta da, dar animozități nu sunt! Acest lucru ne doare pe toți, de la primul până la ultimul”.