Conflictul dintre Ronaldo și Erik ten Hag capătă noi proporții. Tehnicianul olandez a răbufnit: ”Cred că este de neacceptat”

Ștefănescu Dragoș / 03.08.2022, 16:01
Conflictul dintre Ronaldo și Erik ten Hag capătă noi proporții. Tehnicianul olandez a răbufnit: ”Cred că este de neacceptat”

Manchester United stă pe un butoi cu pulbere după meciul amical disputat contra celor de la Rayo Vallecano. Mai mulți jucători de la United au părăsit stadionul Old Trafford înainte ca meciul să se fi încheiat. Printre aceștia s-a numărat și Cristiano Ronaldo. Acest gest a produs furia lui Erik ten Hag care a anunțat măsuri drastice.

Erik ten Hag, revoltat de gestul lui Cristiano Ronaldo. ”Este de neacceptat!”

Manchester United a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru noul sezon din Premier League. Formația engleză a disputat duminică un meci amical împotriva celor de la Rayo Vallecano.

Cristiano Ronaldo a fost folosit ca titular, dar a ieșit de pe teren în minutul 75 al meciului. După ce a ajuns la vestiare, lusitanul împreună cu mai mulți coechipieri au părăsit arena Old Trafford înainte ca meciul să se fi terminat. Fotbaliștii și-au motivat acest gest prin faptul că au dorit să evite aglomerația de la finalul partidei.

Erik ten Hag a fost însă extrem de nemulțumit de atitudinea jucătorilor care au plecat de la stadion mai devreme. Olandezul a transmis imediat că nu va accepta asemenea gesturi și va lua măsuri drastice în acest sens.

Cu siguranță nu sunt de acord cu asta. Cred că este de neacceptat. Suntem o echipă și toți jucătorii trebuie să aștepte până la finalul partidei”, a spus Erik ten Hag, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Cristiano Ronaldo va juca la Manchester United și în sezonul următor. Portughezul a transmis un mesaj clar în vestiar

După două luni de vară extrem de agitate, în care a făcut tot posibilul să prindă un transfer, Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United. Portughezul va continua pe Old Trafford și în sezonul viitor, deoarece clubul nu a fost de acord să îi dea drumul.

Cristiano Ronaldo a fost întâmpinat cu multă căldură la primul antrenament pe care l-a efectuat alături de colegii săi. Jurnaliștii de la AS.com susțin că Ronaldo a avut deja o discuție cu Erik ten Hag în care au vorbit despre obiectivele echipei pentru sezonul următor și despre misiunea olandezului de a readuce clubul la vremurile de glorie.

De asemenea, Ronaldo a avut apoi mai multe discuții și cu jucătorii, în special cu cei brazilieni și portughezi. Conform sursei menționate, starul portughez a pus la un moment dat capăt brusc unei conversații și a transmis un mesaj clar.

Bine, asta este! Suficient! E timpul să ne antrenăm! Haideți”, le-a transmis Ronaldo.