Constantin Budescu se întoarce în Liga 1! Gigi Becali este cel care a făcut marele anunţ

Moldoveanu Camelia / 19.07.2021, 22:41
Constantin Budescu se întoarce în Liga 1! Gigi Becali este cel care a făcut marele anunţ

Gigi Becali a anunțat revenirea lui Constantin Budescu în Liga 1. Finanțatorul FCSB a ținut să sublinieze că urmează să își întărească echipa în atac. Cum vede acesta soarta CFR Cluj-ului în sezonul 2021 – 2022.

Constantin Budescu revine în Liga 1. Gigi Becali l-a dat de gol

Finanțatorul FCSB a declarat de mai multe ori că își dorește foarte mult să-l readucă pe Constantin Budescu în Liga 1. Fotbalistul mai are un an de contract la Damac, echipă pentru care a a plecat la mijlocul sezonului de la Astra Giurgiu. Gigi Becali l-a mai avut la echipă pe acesta între 2017 – 2018, perioadă în care domina terenul alături de Denis Alibec. Cei doi au făcut echipă bună și la Astra Giurgiu.

Denis Alibec a semnat deja cu CFR Cluj, venind ca împrumut pentru doi ani. Se pare că Marius Șumudică a reușit să-l convingă pe jucător să lucreze iarăși cu el. Antrenorul campioanei României din sezonul trecut s-ar putea să-i unească iar pe cei doi fotbaliști. Gigi Becali a dezvăluit că Budescu ar reveni în România, însă nu la FCSB.

Nu îmi e frică de niciun CFR Cluj! Ați văzut că abia a câștigat partida cu Craiova lui Mutu? Dacă Craiova mai rezista 15 minute nenea Șumudică pleca trist la vestiare. Oltenii nu prea au avut curaj în atac, dar în apărare au rezistat și ei cât au putut și puteau să plece acasă cu un punct.

CFR nu e o echipă de speriat și o să vedeți că va avea viață grea cu destule echipe. Este adevărat că se vor întări prin aducerea lui Alibec, iar eu am auzit că Șumudică îl vrea și pe Budescu, dar nu îmi e frică de ei. Suntem abia la începutul campionatului și se vor regla lucrurile și la noi. Și noi avem niște probleme în atac, dar le vom rezolva. Gata, a trecut meciul cu Botoșani, acum să nu facem înmormântare”, a spus Gigi Becali, conform Prosport.

Budescu își „falimentează” prietenii la antrenamente! A câștigat un pariu cu o execuție imposibilă

Budescu a pus pariu pe 20 de lei cu cei prezenți la teren că va înscrie din spatele porții. Și pentru ca execuția să fie și mai dificilă, a așezat mingea pe un con de antrenament. Bineînțeles că a reușit să înscrie în uralele prietenilor săi.

În continuare, Budescu a vrut să mai complice puțin lucrurile. Și a mărit distanța față de poartă. A mers chiar la intrarea spre vestiare, iar rezultatul a fost același ca prima dată. Ba chiar acum a reușit de două ori să trimită mingea în poartă.