Constantin Budescu și-a găsit echipă, dar nu în România. Informație de ultimă oră despre „Magician”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 13.01.2022, 16:28
Constantin Budescu și-a găsit echipă, dar nu în România. Informație de ultimă oră despre „Magician”

Constantin Budescu este din ce în ce mai aproape de o nouă echipă după despărțirea de FCSB. Deși s-a discutat intens despre posibilitatea ca „Magicianul” să semneze cu Petrolul Ploiești sau Hermannstadt, se pare că în cele din urmă el va pleca din nou în străinătate.

Constantin Budescu are mai multe oferte din afara României

Informația a fost oferită de Vivi Răchită, fost fotbalist la Steaua și Petrolul Ploiești și un apropiat al lui Budescu. El a dezvăluit că mijlocașul ofensiv în vârstă de 32 de ani i-a transmis că are mai multe oferte din străinătate în acest moment și va da curs uneia dintre ele.

Totuși, el le-a dat și o veste bună fanilor Petrolului. Răchită a mai spus că Budescu l-a asigurat că va reveni într-o zi la echipa de pe „Ilie Oană”.

Budescu va pleca afară. Luna viitoare face 33 de ani. Dacă era la Milanul lui Baresi era la echipa de tineret, acolo toți jucau până la 40 de ani.

Este un jucător care mai poate juca doi ani la nivel înalt. Are mai multe oferte, Budescu este un jucător căutat. Eu chiar făceam o glumă cu el: ‘Bă, dacă aveai mintea de acum la 18-19 ani jucai în campionate tari’. Păcat că pleacă din campionatul românesc, odată cu plecarea lui Budescu s-a terminat cu pasa cu exteriorul în campionatul românesc, golul din corner și pasa pe culoar.

Am vorbit cu el, suntem acolo în Ploiești, ne respectăm. Îmi zicea că se gândește să plece din nou afară pentru a-și asigura liniștea financiară. După care, va veni la Ploiești pentru că iubește Petrolul. Poate va veni chiar din vară, dacă el gândește că și-a făcut din punct de vedere financiar o bază solidă și a investit”, a spus Valeriu Răchită potrivit sport.ro.

Se întoarce „Artistul” în zona arabă?

Constantin Budescu a mai avut parte în carieră de trei experiențe în afara României, una în China la Dalian Yifang și două în Arabia Saudită, la Al Shabab și Al Damac. Acum, sunt șanse destul de mari ca el să revină în zona arabă, evident din considerente financiare.

Astfel, se confirmă afirmațiile făcute de Costel Lazăr, președintele Petrolului Ploiești, în exclusivitate pentru playsport.ro. După ce Budescu a fost pus pe liber de Gigi Becali, oficialul „lupilor galbeni” și-a manifestat interesul pentru transferul acestuia, dar a recunoscut că va fi extrem de greu ca mutarea să se producă, în condițiile în care pretențiile financiare ale fotbalistului sunt destul de ridicate.

Nu am avut nicio discuție cu Budescu să vină la Petrolul. Asta nu înseamnă că nu ni-l dorim, dar nu ni-l permitem. O să-l sun, dacă ziceți că acum nu mai e sub contract cu FCSB. Dar sunt șanse slabe. Nu cred că avem noi bani de pretențiile lui Budescu”, a spus Costel Lazăr.

Echipa-surpriză care-l vrea pe Constantin Budescu în iarnă: „Credeți că ne-ar alege pe noi?”