Constantin Schumacher recunoaște superioritatea Chindiei: ”Am scos un punct norocos”! De ce l-a certat pe Garita

Iosif Pintilie 23.01.2023, 21:50
Constantin Schumacher recunoaște superioritatea Chindiei: ”Am scos un punct norocos”! De ce l-a certat pe Garita

FC Argeș a câștigat un punct în duelul cu Chindia Târgoviște, în etapa 22 a Superligii. Adversarii lor au controlat partida și chiar au condus, după golul lui Negruț, dar Garita a reușit să salveze un punct.

Rezultatul a făcut ca echipa să rămâna pe locul 22 în Superligă, c 24 de puncte, fiind la egalitate cu echipele de pe locurile 9, 10 și 12: Hermannstadt FC U. Craiova și FC Botoșani.

Constantin Schumacher recunoaște: ”Am scos un punct norocos”

Principal în lipsa lui Marius Croitoru, Constantin Schumacher a venit la interviuri după meci. El a recunoscut că adversarul a fost superior. El spune că, în partea a doua a meciului, echipa a făcut totuși un meci bun.

În același timp, Schumacher l-a certat pe Garita pentru evoluția sa, spunând că atacantul ar trebui să fie mai atent la indicațiile primite de pe banca tehnică.

”Nu este jocul pe care îl așteptam, am scos un punct norocos. Echipa a jucat foarte slab, nu ne așteptam. Punctul scos azi ne ajută să arătăm în continuare ca o echipă adevărată, dar trebuie să ne schimbăm jocul.

Felicit jucătorii că în a doua repriză au înțeles anumite lucruri. Au avut încredere, le-am explicat că pot mai mult. A doua repriză a fost diferită. În prima, nici măcar nu am ajuns la poartă.

Sunt jucători noi care trebuie să înțeleagă că fotbalul românesc nu este atât de slab cum cred ei și trebuie să lupte din prima secundă până când fluieră arbitrul.

Și noi suntem nervoși. Garita trebuie să asculte indicațiile, nu trebuie să fie nervos, să dea din mână, pentru că asta e meseria lui. A venit aici plătit să joace, îl felicit că a înțeles, a alergat mult mai mult în repriza a doua. Are și el momentele lui, toată lumea așteaptă multe de la el. Este jucătorul pe care ne vom baza și va fi din ce în ce mai bun”, a declarat Constantin Schumacher la finalul meciului.

Echipele de start în Chindia Târgoviște – FC Argeș

CHINDIA: 33. Căbuz – 98. Căpușă, 6. Celea, 21. Orozco, 15. Dinu – 8. Dulca, 66. Ahmatov – 10. Neguț, 59. Popadiuc, 77. A. Șerban – 19. D. Popa
REZERVE: 1. D. Moldovan, 9. Cooper, 11. Atanase, 80. Dumitrașcu, 23. Mihaiu, 88. Ad. Ioniță, 16. Perianu, 25. Boldor, 91. Corinus
ABSENȚI: Vorobjovas, Chamed (suspendați), Grubac (accidentat)
ANTRENOR: Anton Petrea

FC ARGEȘ: 1. Straton – 2. Tofan, 95. Zebic, 43. Brendon, 44. Bassong –  88. Mimito Biai, 6. Njike – 20. G. Crețu, 80. Târcoveanu, 24. Bertrand – 14. Garita
REZERVE: 33. Micle, 7. Boubacar Hanne, 10. Calcan, 22. Rizzi, 23. M. Constantin, 25. Pârvu, 70. Jakolis, 95. Zebic, 4. Mezza Colli, 17. Dobrosavlevici
ABSENȚI: Turda (accidentat)
ANTRENOR: Marius Croitoru
Stadion: „Ilie Oană” (Ploiești)
Arbitru: Andrei Chivulete / A1: Sebastian Gheorghe, A2: Andrei Constantinescu
Arbitru VAR: Lucian Rusandu; Arbitru AVAR: Vladimir Urzică

Urmăriți Playsport.ro și pe