Continuă atacul lui Ladislau Boloni la adresa arbitrului care a oficiat meciul dintre Metz și Guingamp

Iosif Pintilie 16.09.2022, 16:48
Continuă atacul lui Ladislau Boloni la adresa arbitrului care a oficiat meciul dintre Metz și Guingamp

Ladislau Boloni e plin de nervi. Antrenorul de 69 de ani protestează de cinci zile împotriva arbitrilor din Franța. Asta după ce, în timpul partidei dintre Metz și Guingamp, centralul Pierre Gaillouste i-a eliminat patru jucători.

Ladislau Boloni, încă un atac la adresa arbitrilor

Meciul etapei precedente din Franța a avut loc în divizia secundă. Metz a cedat împotriva lui Guingamp, scor 3-6, deși după 15 minute conducea cu 3-1. Echipa lui Boloni a terminat partida cu treu jucători în minus, iar al patrulea a fost eliminat din cauza protestelor, după fluierul final.

Antrenorul român a criticat arbitrajul franzecilor și s-a plâns că echipa lui a pierdut nemeritat meciul.

” Nu prea pot spune că a fost meci ce am văzut luni. Actorul principal nu și-a învățat textul. Când un actor urcă pe scenă, trebuie să știe cuvintele, replicile, mișcările… El habar n-avea! A ucis spectacolul. Iată ce s-a întâmplat!

Excluderea portarului Oukidja a stricat meciul, a falsificat rezultatul și poate avea multe alte consecințe. Un domn care a ajuns absolut întâmplător pe un teren de fotbal. Pedeapsa în cazul Oukidja n-o înțeleg deloc. Când un fotbalist experimentat ia trei meciuri de suspendare și, de-abia revenit, e eliminat din nou, atunci trebuie sancționat drastic. Corect? Cinci partide! Dar primește una singură, deși e recidivist. Nu pricep… N-are logică.

Nu găsesc decât o explicație: el n-a făcut nimic! De altfel, imaginile au dovedit că n-a făcut nimic. Însă e nevoie de o explicație pentru acest actor care nu și-a învățat rolul. Nu, nu înțeleg.

Am citit raportul acelui domn. A scris că jucătorul s-a apropiat la cinci centimetri de el, țintindu-l cu degetul și amenințându-l. Pe imagini, am văzut că nu era la cinci centimetri și nici nu l-a amenințat pe arbitru. De ce a scris minciuni în raport?

Am discutat despre subiectul cartonașelor cu jucătorii mei. În afara acestei partide, cu Guingamp, am luat oricum prea multe cartonașe. E adevărul”, a spus Laszlo Boloni, antrenorul lui Metz.

Cei patru eliminați și-au aflat pedepsele

Jucătorii de la Metz ce au părăsit terenul eliminați au aflat care este suspendarea lor. Danley Jean Jacques va sta cel mai mult departe de teren: patru etape. Kiki Kouyaté va rata trei meciuri, Ibrahima Niane, eliminat după fluierul final, nu va putea fi folosit în următoarele două partide, iar Alexandre Oukidja a scăpat ieftin, fiind absent doar pentru duelul cu Bastia, de sâmbătă.

Metz, cu Boloni pe bancă, este pe locul opt în Ligue 2, la patru puncte de ultimul loc de promovare, ocupat de Le Havre, dar și la patru puncte de ultimul loc retrogradabil, ocupar de Pau.

Urmăriți Playsport.ro și pe