Continuă campania „tigroaicelor” de CSM București. După Cristina Neagu, o altă jucătoare importantă va continua

Bordei Radu / 30.12.2021, 17:21
Continuă campania „tigroaicelor” de CSM București. După Cristina Neagu, o altă jucătoare importantă va continua

După Cristina Neagu, tigroaicele de la CSM București au mai reușit o lovitură. Încă o jucătoare importantă va continua în tricoul bucureștencelor. Conducerea clubului continuă să construiască o echipă care să se bată la câștigarea Ligii Campionilor, în sezoanele viitoare.

Înainte de a face transferuri importante, „tigroaicele” vor să își păstreze jucătoarele de bază, pentru a avea continuitate. Cristina Neagu era un adevărat simbol al echipei, de aceea șefii grupării au făcut eforturi mari să o păstreze. Iar acum fanii CSM-ului se pot bucura de o altă veste foarte bună.

După Cristina Neagu, o altă vedetă a „tigroaicelor” va continua la București

CSM-ul a mai convins o jucătoare importantă să continue la București. Elizabeth Omoregie este una din handbalistele care au devenit vitale în angrenajul construit de Adi Vasile. De aceea, conducătorii clubului i-au oferit un nou contract, chiar de ziua ei. La 25 de ani, jucătoarea venită de la Krim Ljubliana, este una din piesele grele ale „tigroaicelor”. Și va rămâne să lupte pentru a aduce cel mai important trofeu din handbalul feminin, la București.

O nouă veste bună din partea echipei feminine de handbal a clubului nostru! Elizabeth Omoregie, una dintre cele mai iubite tigroaice, a semnat prelungirea contractului cu CSM București! Elizabeth a luat decizia de a semna prelungirea angajamentului cu CSM București chiar în ziua în care a împlinit 25 de ani! La 6 octombrie 2014, la vârsta de 17 ani, Elizabeth Omoregie își începea ascensiunea în handbalul mare, semnând un contract cu formația slovenă Krim Ljubljana. După patru ani petrecuți la Ljubljana, timp în care a primit și cetățenia slovenă, Elizabeth a semnat cu CSM București, se arată într-un comunicat remis de conducerea CSM-ului

Cristina Neagu, cea mai bine plătită jucătoare din lotul CSM-ului

Cea mai importantă jucătoare din România vajuca până în 2024 la campioana României și va continua la CSM București și după finalul carierei.

Românca speră să mai câștige o dată Liga Campionilor până la finalul carierei, asta deși CSM București are probleme în campionat și trebuie să tragă tare pentru a termina pe primul loc. „Messi” din handbal va avea un salariu pe măsură: 20.000 de euro va încasa lunar.

Îmi doresc foarte tare să mai merg la o ediție a Jocurilor Olimpice. Probabil va fi ultima. În acest an, nu voi mai participa la nicio acțiune a echipei naționale. Mă voi întoarce în 2022. Vreau să iau o pauză, am nevoie din punct de vedere fizic și psihic. Îmi doresc în continuare să fac performanță la echipa națională.”, a declarat Cristina Neagu.