Continuă exodul la CFR Cluj! Un jucător important și-a pregătit bagajele. “Impresarul meu deja lucrează”

Gabriel Peneș / 29.05.2021, 19:59
Continuă exodul la CFR Cluj! Un jucător important și-a pregătit bagajele. “Impresarul meu deja lucrează”

Continuă exodul la CFR Cluj! Un jucător important și-a pregătit bagajele. Cucerirea celui de-al 4-lea titlu consecutiv pare un moment de schimbare pentru campioană. O serie de fotbaliști se pregătesc să plece de la echipa din Gruia. Și, alături de ei, însuși antrenorul Edi Iordănescu, tehnicianul fiind deja la finalul contractului.

Continuă exodul la CFR Cluj! Un jucător important și-a pregătit bagajele

Au venit, au câștigat, acum vor să plece! Continuă exodul la CFR Cluj! Un jucător important și-a pregătit bagajele. Campioana „sărbătorește” cel de-al 7 titlu din istorie pierzând mulți dintre fotbaliștii care au scris istorie în Gruia. De fapt, primul pe listă este însuși antrenorul Edi Iordănescu. Tehnicianul este deja istorie pentru gruparea clujeană care se află în negocieri cu Costel Gâlcă. Fostul antrenor cu care FCSB a cucerit ultimul titlu de până acum, în 2015, tocmai s-a despărțit de echipa daneză, Vejle Boldklub.

În privința jucătorilor, „hemoragia” este abundentă. Mijlocașul Mihai Bordeianu (29 de ani), al cărui împrumut de la Al Qadsiah, din Arabia Saudită, expiră la finalul acestei luni, se va întoarce la gruparea saudită. Veteranul Ciprian Deac (35 de ani) ar fi primit o ofertă interesantă de la nou-revenita în Liga 1, Rapid. Potrivit unui site al suporterilor rapidişti, mijlocaşul lui CFR Cluj este extrem de aproape să semneze cu echipa din Giuleşti. Fundașul Andrei Burcă (28 de ani) este, de asemenea, pe picior de plecare.

El a primit mai multe oferte, iar cea mai importantă a venit de la Al Ain din Emiratele Arabe Unite. Problema este că Burcă se lovește de refuzul oficialilor campioanei, care nu sunt foarte încântați de propunere. Un alt fotbalist care ar putea pleca din Gruia este Iasmin Latovlevici (35 de ani), după ce fundașul stânga al ardelenilor nu a primit prea multe șanse în acest sezon. El este vizat de FC U Craiova, noua echipă a tehnicianului Adrian Mutu. Tot „Craiova lui Mititelu” dorește aducerea portarului Cristi Bălgrădean. Goalkeeperul de 32 de ani a pierdut postul de titular după revenirea lui Giedrius Arlauskis în Gruia.

Continuă exodul la CFR Cluj! Un jucător important și-a pregătit bagajele. “Impresarul meu deja lucrează”
Continuă exodul la CFR Cluj! Brazilianul Soares și-a pregătit bagajele

“Impresarul meu deja lucrează”

De asemenea, Denis Ciobotariu, Alexandru Chipciu, Nicolae Cârnat sunt pe lista de „plecări” a conducerii clubului. Chipciu (32 de ani) ar putea ajunge tot la nou-promovata FC U Craiova ce dorește alcătuirea unui lot tare, pe măsura ambițiilor. Alți fotbaliști sunt la final de contract: Grzegorz Sandomierski, Giedrius Arlauskis, Syan Ben Youssef, Luis Aurelio, Michael Pereira, Ovidiu Hoban, Mario Rondon. Dacă Arlauskis își va prelungi, cel mai probabil, înțelegerea cu clujenii, de ceilalți nu se știe. Aproape sigur, însă, portarul polonez Sandomierski nu va continua la formația campioană.

Iar pe lunga listă a mai apărut un nume. E vorba de mijlocașul defensiv William Soares. Brazilianul de 32 de ani a sosit în Gruia toamna trecută, din Portugalia, de la Gil Vicente. După doar un sezon, Soares dă semne că ar putea pleca și el de la CFR. Cel puțin așa a insinuat fotbalistul într-o declarație dată în țara natală, după câștigarea titlului cu „feroviarii”.

Sentimentul este unul foarte frumos. Sunt foarte fericit că într-un timp atât de scurt petrecut în țară, am reușit deja să câștig două trofee. Primele din cariera mea. Am ajuns la începutul competiției, fără ritm, și mi-am ajutat echipa. Acum este vorba de reîncărcarea bateriilor. O mică distracție cu familia, în vacanță, și apoi ne gândim la viitor. Impresarul meu lucrează deja și vedem ce va mai bine pentru mine. Scopul meu este să continui să caut trofee în cariera mea. Asta mă motivează”, a declarat William Soares, conform espn.com.br.