Continuă răfuială Grozavu-Crețu! Mesajul incredibil postat de fotbalistul FCSB în această dimineață!

Marian Cărăvan 22.12.2020, 10:50
Continuă răfuială Grozavu-Crețu! Mesajul incredibil postat de fotbalistul FCSB în această dimineață!

FCSB și Sepsi au remizat, 1-1, la Mogoșoaia, în ultima etapă disputată în 2020. Un meci în care antrenorul covăsnenilor și un fotbalist de la FCSB au fost protagoniștii unui scandal uriaș. Leo Grozavu și Vali Crețu au avut schimburi dure de replici. Conflictul a continuat și după meci, pe rețelele sociale.

Continuă răfuiala Grozavu – Crețu. Mesajul postat de fotbalistul de la FCSB

Început aseară, în timpul meciului de la Mogoșoaia, conflictul dintre Leo Grozavu și Vali Crețu a continuat în mediul online. La finalul primei reprize, antrenorul echipei covăsnene l-ar fi bruscat pe fundașul stânga al roș-albaștrilor. Leo Grozavu ar fi cedat nervos în momentul în care Vali Crețu i-ar fi adresat niște cuvinte mai puțin politicoase. Antrenorul lui Sepsi a primit al doilea galben și a privit repriza secundă din tribună. Conflictul dintre cei doi putea degenera. Pe fir a intrat, pe post de arbitru, chiar antrenorul liderului campionatului.

„Du-te și bate-i pe ai tăi, lasă-i pe ai mei”, i-a spus Toni Petrea lui Leo Grozavu.

Conflictul nu s-a stins nici după meciul în care Sepsi a obținut un punct mare. Vali Crețu nu s-a lăsat și i-a dat o nouă replică lui Leo Grozavu, dar de această pe rețelele sociale. Fotbalistul de la FCSB a dat de înțeles că intenția antrenorului lui Sepsi era de a-l lovi pe fotbalist. Acesta se declară fericit că a scăpat teafăr din conflictul de la pauza meciului.

„Domnule Leo Grozavu, în seara asta am scăpat de o «bucată»”, se arată în postarea fotbalistului de la FCSB.

Mesajul postat de Valentin Cretu dupa meciul FCSB - Sepsi
Mesajul postat de Valentin Cretu dupa meciul FCSB – Sepsi

„O ură de nedescris împotriva noastră”

Antrenorul Leo Grozavu spune că Vali Crețu că a folosit cuvinte nepotrivite, iar la pauză a încercat să aibă un dialog cu el. Rezultatul a fost că antrenorul lui Sepsi a primit cartonașul roșu și a fost trimis în tribună de centralul Horațiu Feșnic.

„Mi-a dat al doilea galben la pauză pentru că Crețu a avut niște cuvinte nepotrivite în timpul meciului, eu la pauză i-am spus niște lucruri, după aia îmi spune că mi-a dat pentru civinte, știu eu… Vrea să mă potolească, să nu își facă el probleme. Cu mine în mod special, nu avea nimic de împărțit cu mine Crețu.

Dar și la meciul din Cupă a rămas cu o ură de nedescris împotriva noastră. Mi-a fost jucător, eu am considerat că trebuie să se comporte altfel. Mai ales când era la Mediaș, a venit și mi s-a plans că el nu mai vrea să stea și vrea să plece. L-am ajutat să plece, a zis că el vrea să se lase de fotbal, a plecat în Germania, putea să vină și să spună că are o echipă și vrea să meargă. Eu nu îl țineam cu forța, iar pentru asta vine și înjură, problema lui”, a spus Leo Grozavu.

S-a terminat FCSB – Sepsi 1-1. FCSB încheie anul pe primul loc, cu 34 de puncte, în timp ce Sepsi ocupă locul 4, cu 27 de puncte.

În această seară, de la ora 21:00, se dispută ultimul meci al anului, derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova.

Urmăriți Playsport.ro și pe