Contre dure între Mihai Stoica și Adrian Mutu. Managerul general al FCSB nu a întârziat cu replica după o afirmație a „Briliantului”

Radu Bordei 08.11.2022, 13:43
Contre dure între Mihai Stoica și Adrian Mutu. Managerul general al FCSB nu a întârziat cu replica după o afirmație a „Briliantului”

Derby-ul dintre FCSB și Rapid nu s-a terminat, după ce Mihai Stoica și Adrian Mutu au avut un schimb de replici de la distanță. Totul a început după niște declarații oferite de antrenorul rapidist, la finalul partidei.

Replica lui Mihai Stoica pentru Adrian Mutu. „Găinăriile s-au întâmplat la ei”

Managerul FCSB-ului a savurat mult victoria echipei sale în fața rivalei și nu a uitat să îi răspundă și lui Adrian Mutu. Acesta se declarase deranjat de faptul că galeria Rapidului a fost plasată pe inelul superior al Arenei Naționale. „A fost o găinărie” a catalogat Mutu acest gest. MM Stoica nu a rămas dator și a mai dat un „gol” rivalilor.

„Găinărie mare de tot este, dacă tot discutăm de păsări, ce s-a întâmplat în Giuleşti. Cea mai mare mizerie în ultraserie. Ei s-au înţeles să primească toată peluza, ai noștrii au făcut coregrafii, şi apoi au primit 600 de bilete. Aia a fost găinărie, mult găinaţ a curs la acel meci.

Ca să lămurim situația, nu i-am cocoțat acolo ca să îi jignim. Au stat la fel ca cei de la West Ham, de exemplu. Au avut un sector de 2.400 de suporteri. Dar ei nu au de unde să știe că așa se întâmplă și la Barcelona cu Real Madrid, de exemplu. Stau suporterii oaspeți cocoțați sus. A fost alegerea lor să aibă atâtea bilete. Ei s-au ocupat cu găinăriile și mai este un lucru. Acela cu oprirea meciului din cauza scandărilor. Să fim serioși, acel cântec este în folclorul galeriilor. Păi noi nu avem țigani? Avem cei mai mulți suporteri rromi, pentru că avem cei mai mulți fani. L-am avut pe Bănel Nicoliță, jucător reprezentativ, a spus Stoica, la Orange Sport

Adrian Mutu, supărat de erorile comise de fundașii săi. „Am făcut cadouri mari”

Adrian Mutu nu a reușit să își motiveze jucătorii chiar dacă echipa lui era considerată favorită în derby. Evoluția gazdelor i-a lăsat fără replică și fără soluții pe giuleșteni. Antrenorul a punctat și el greșelile mari din defensivă

Moral aveam un avantaj, dar apoi au venit erori colective care ne-au costat. Este un duș rece, noi eram în perioadă bună, dar nu avem ce face. Trebuie să ne recunoaștem învinși. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dacă s-a dat gol, probabil a fost. Nu cred că ne-am blocat, dar când faci două cadouri, este normal să apară o cădere, apoi trebuie să îți revii, să te agăți de ceva să termini meciul. Lupți cu tine însuți ca să poți scoate ceva.

La pauză le-am zis că prima repriză nu contează, că noi le-am făcut-o cadou. Am jucat mai bine în rperiza secundă, eram disperați să marcăm, dar nu ne-a ieșit. Ei au fotbaliști valoroși, știam asta, au arătat-o, a comentat Mutu

Urmăriți Playsport.ro și pe