Conversația tulburătoare pe care Simona Halep a purtat-o cu unul dintre apropiații săi: „A vrut să vină aici”

Gabriel-Alexandru Ioniță 10.11.2022, 12:49
Conversația tulburătoare pe care Simona Halep a purtat-o cu unul dintre apropiații săi: „A vrut să vină aici”

Simona Halep și-ar fi dorit să fie alături de colegele ei din echipa de Billie Jean King Cup a României, la meciul contra Ungariei, care se va juca la Oradea în acest weekend. Chiar dacă anunțase deja că nu va mai juca tenis în acest an, sportiva de 31 de ani își dorea să le poată încuraja pe coechipierele sale.

Simona Halep a mărturisit că își dorea să fie prezentă la meciul României, dar a fost nevoită să renunțe la idee

A fost nevoită să renunțe însă la această idee, din cauza scandalului de dopaj în care este implicată. Chiar dacă este suspendată provizoriu din activitate, Simona ar fi putut fi prezentă în sală, ca orice alt cetățean plătitor de bilet. Însă nu dorește să facă acest lucru și preferă să urmărească meciurile din fața televizorului. Dezvăluirea a fost făcută de Horia Tecău, căpitanul-nejucător al echipei de Billie Jean King Cup a României și un apropiat al Simonei Halep.

„Am vorbit cu Simona acum câteva zile, dar și mai demult. Ea își dorea să vină la Oradea, să fie alături de echipă. Chiar dacă nu mai juca în acest an. Momentan, ne dorim să situația să se rezolve în favoarea ei și să revină în turnee cât mai repede posibil. Este o jucătoare care a făcut mult pentru România, pentru echipa noastră și sperăm să revină cât mai curând posibil.

Ea a transmis un mesaj de succes pentru echipă, chiar dacă nu va fi prezentă alături de colege. A spus că se va uita le meci, chiar dacă are alte preocupări în aceste zile. Inima ei bate pentru tenis și își dorește cu ardoare ca echipa Românei să câștige această întâlnire”, a spus Tecău, citat de bihon.ro.

Președintele FRT: „Noi nu am invitat-o nicăieri!”

Legat de acest subiect, George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a explicat că nu ar fi fost nicio problemă, din punct de vedere regulamentar, dacă Simona Halep ar fi fost prezentă în sală, din postura de simplu spectator.

„Noi n-am invitat-o nicăieri. Urma să vorbesc cu ea să vină ca spectatoare la Oradea. Deci nu o invitație specială! Dacă se duce și își cumpără bilet, bănuiesc că poate să intre oriunde. Știți ce s-a întâmplat cu domnul Ilie Năstase la Mamaia. Exact aceeași treabă! Era suspendat, dar s-a dus și și-a cumpărat bilet, intrând ca spectator. E logic că Federația Română este sub Federația Internațională. Dar am zis că nu are rost să facem noi ceva suplimentar”, a explicat pentru, potrivit prosport.ro.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe