Copilul din flori apărut de nicăieri la ușa celebrei Shakira după despărțirea de Gerard Pique

Ștefănescu Dragoș 10.09.2022, 14:03
Copilul din flori apărut de nicăieri la ușa celebrei Shakira după despărțirea de Gerard Pique

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit după 12 ani de relație. Ei își dispută acum viitorul celor doi copii pe care îi au împreună. Pe fondul acestei situații delicate, Shakira a mai primit o lovitură neașteptată. Un adolescent susține că este copilul cântăreței și al actorului columbian Santiago Alarcon.

Shakira, o nouă lovitură după despărțirea de Pique. Cântăreața este acuzată că mai are un copil dintr-o altă relație

Pe 4 iunie 2022, Shakira a confirmat despărțirea de Gerard Pique după 12 ani de relație. De atunci, cei doi au încercat să ajungă la un acord privind termenii separării. Ei își dispută acum dreptul de custodie asupra celor doi copii pe care îi au împreună.

Pe fondul acestei situații neplăcute, Shakira a primit o nouă lovitură neașteptată. Potrivit Marca, un adolescent susține că este fiul cântăreței și al actorului columbian Santiago Alarcon și cere să fie recunoscut. Alarcon a făcut public faptul că este hărțuit de acest tânăr a cărui identitate nu a fost dezvăluită.

Sunt victima hărțuirii și a șantajului! Este vorba despre un tânăr, al cărui nume nu îl voi pronunța, la recomandarea avocatului, dar pe care îl voi numi ”un băiat”.

Susține că l-am dat spre adopție în 1992, dar eu aveam 12 ani pe atunci. Este un caz de șantaj, pentru că îmi cere 835 de milioane de pesos (n.r. aproximativ 41 de milioane de euro).

Nu o să mă credeți, dar trebuie să-i spun numele, deși mi-e rușine. Trebuie să-i zic numele, ca să înțelegeți cât de absurdă este povestea. Băiatul pretinde că mama sa biologică este Shakira.

Imaginați-vă cât de departe s-a ajuns! Mi-e frică pentru siguranța mea, a copiilor mei, a familiei mele. Locul meu de muncă a fost deja devastat!”, a transmis Santiago Alarcon pe rețelele de socializare.

Shakira nu a fost pe placul prietenilor lui Pique

Imediat după anunțul despărțirii de Gerard Pique, Shakira a transmis că va pleca împreună cu cei doi copii în Statele Unite.

Jurnalista Lorena Vazquez a dezvăluit motivul real pentru care Shakira a decis să se stabilească în Miami. Se pare că artista nu are prieteni în Barcelona. Aceasta nu a fost deloc pe placul prietenilor lui Pique, columbianca fiind poreclită ”patroana”.

Toți cei din anturajul lui Pique o știau pe Shakira drept ”La Patrona” (n.r- Patroana) pentru că nu avea o atitudine plăcută față de prietenii fotbalistului. Nu s-a împrietenii cu amicii de-o viață a lui Pique, nici cu celelalte soții alte jucătorilor Barcelonei. Asta a fost o problemă pentru cuplu încă de la început.

Shakira a arătat de multe ori că nu se simte bine în Barcelona, unde nu are foarte mulți prieteni. Cea mai bună prietenă a ei era mama lui Pique, cu care acum nu mai are o relație bună. Vrea să evite presa și crede că cea mai bună modalitate este să se mute la Miami. Nu mai are nicio legătură cu Barcelona.”, susțin cei de la Marca.