Copilul secret al lui Cristi Borcea și-a obținut drepturile la notar. Momentul delicat prin care a trecut fostul acționar dinamovist (GALERIE FOTO)

Catinca Giosanu 05.02.2023, 10:47

Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo, a împlinit de curând frumoasa vârstă de 53 de ani. Omul de afaceri se poate declara un bărbat împlinit, el având o soție cu 11 ani mai tânără și nouă copii legitimi. Fostul dinamovist reușește să își întrețină cu brio moștenitorii, însă unul dintre copiii săi a trebuit să se adreseze autorităților pentru a-și obține drepturile.

Cristi Borcea, târât prin tribunale

Potrivit publicațiilor mondene, Cristi Borcea a fost târât prin tribunale de o femeie cu care s-a iubit mai mult de zece ani şi care i-a cerut să-şi recunoască fiica. Fostul acționar majoritar de la Dinamo a fost dat în judecată de avocata Simona Dana Voiculescu.

Cei doi ar fi avut o relație amoroasă în timp ce afaceristul român era căsătorit cu Mihaela Borcea. Din relația lor a rezultat un copil, pe care fostul acționar al clubului din Ștefan cel Mare nu a vrut să îl recunoască.

Le-a cumpărat o casă pentru a rezolva problema

Simona l-a dat în judecată pe Cristi Borcea înainte ca acesta să se căsătorească cu Valentina Pelinel. Ea s-a adresat instanței în 2007, dar a renunțat la proces la insistențele fostului acționar majoritar al lui Dinamo.

Surse din anturajul celor doi au povestit într-un interviu acordat pentru click.ro că fosta amantă a lui Cristi Borcea s-a înțeles cu afaceristul român să îi dea lunar o sumă pentru întreţinerea copilului. În plus, el le-ar fi cumpărat o casă în zona Alba Iulia din Bucureşti, în valoare de circa 160.000 de euro, pe care a mobilat-o luxos.

Borcea ar fi semnat la notar un act în care se angaja să-i dea lunar Simonei o sumă pentru întreţinerea fetiţei, le-a cumpărat o casă în zona Alba Iulia din Bucureşti, în valoare de circa 160.000 de euro, pe care a mobilat-o luxos. În plus, ar fi fost de acord, în faţa notarului, ca după ce va muri el, fetiţa să-i ia numele de familie.”, au declarat apropiații Simonei.

”Borcea are grijă de toți copiii săi”

În primă fază, fosta amantă a lui Cristi Borcea a acceptat situația. Ulterior, s-a răzgândit și a făcut demersurile legale pentru ca fiica ei să beneficieze de drepturile care i se cuvin. Ea l-a dat din nou în judecată în 2014, pe fostul boss dinamovist pentru a-i cere să îşi recunoască fiica.

Dumitru Dragomir se numără printre puținii care știau de existența fetiței. El l-a dat de gol fără să vrea pe Cristi Borcea. Acesta din urmă s-a supărat teribil și a declarat că nu se aștepta la așa ceva din partea unui prieten.

Cristi Borcea are grijă de toţi cei patru copii ai săi.”, a spus Dumitru Dragomir, într-un moment în care se știa doar despre cei trei copii pe care Borcea îi are cu Mihaela.

Urmăriți Playsport.ro și pe