Cornel Dinu, OUT de la Dinamo. Decizia de ultim moment a „Procurorului”

Cosmin Olteanu 13.07.2023, 15:04
Cornel Dinu, OUT de la Dinamo. Decizia de ultim moment a „Procurorului”

Cornel Dinu este OUT de la Dinamo. Decizia de ultim moment a „Procurorului”.

Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo și-a cedat acțiunile pe care le deținea la clubul alb-roșu.

Cornel Dinu, OUT de la Dinamo

Cornel Dinu deținea un pachet simbolic de acțiuni, de 0,0313%, din SC Dinamo 1948 SA. Însă, potrivit ProSport, legenda „câinilor” și-a cedat acțiunile suporterilor din gruparea „Dinamo-Socios”.

Cornel Dinu deținea aceste acțiuni încă din 2005, anul în care SC Dinamo 1948 a fost înființată. La acel moment, șefii formației din „Ștefan cel Mare” i-au oferit, lui Cornel Dinu, 128 de acțiuni, în semn de recunoștință pentru tot ceea ce a făcut pentru clubul alb-roșu.

Ionuț Negoiță a încercat să pună mâna pe acțiunile lui Cornel Dinu

Într-un interviu de anul trecut, Cornel Dinu a vorbit despre cum Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, a încercat să obțină pachetul său de acțiuni.

„Mie, în 2013, mi–a fost făcută o propunere, mi-a fost oferit 100.000 euro pe acțini. Mi-a spus domnul Gheorghiță că așa vrea domnul Ionuț, că lui așa i se spune (n.r. Ionuț Negoiță), ele, acțiunile, valorează vreo 12.000 lei. Le-am explicat: bă, voi nu ați înțeles nimic, acțiunile astea nu au preț, sunt ceva simbolic, puteți să-mi dați un milion pe acțiune, mie nu-mi trebuie, ele reprezintă o legătură a mea a în conștientul și subconștientul meu cu Dinamo. Am vreo 46-47 de ani bătuți pe muchie și, mai bine ca mine, nu știu istoria acestui club decât câțiva, poate începând cu Mircea Lucescu. Dare ei au făcut-o ca să mă scoată, că eram, probabil, un tip incomod”, spunea Cornel Dinu, în vara anului trecut, în cadrul emisiunii PlaySport LIVE.

Urmăriți Playsport.ro și pe