Cornel Șfaițer, convins convins că Poli Iași va promova: ”Arătăm mai bine de la meci la meci”: EXCLUSIV

Iosif Pintilie 06.03.2023, 13:58
Cornel Șfaițer, convins convins că Poli Iași va promova: ”Arătăm mai bine de la meci la meci”: EXCLUSIV

Poli Iași și-a depus candidatura la promovare. Moldovenii sunt pe locul doi în a doua ligă, la egalitate de puncte cu CSA Steaua. Mai este o singură etapă până la intrarea în playoff, acolo unde echipa din ”Copou” este favorită.

Cornel Șfaițer, despre șansele echipei la promovare

Cornel Șfaițer, omul care s-a alăturat proiectului de la Iași în vară și care a reușiut să readucă echipa în topul diviziei secunde, este optimist în ceea ce privește șansele de promovare. Fostul conducător de la Sepsi OSK și FC Botoșani are încredere că echipa va juca în Superligă, din sezonul următor.

”După meciul de marți, putem discuta despre echipele care sunt angrenate în lupta pentru promovare. Mâine putem trage concluzii. Mă interesează doar ce face Poli Iași, punctele noastre. Am început cu dreptul, o victorie categorică cu Șelimbăr, iar apoi la Timișoara, o echipă mai modestă, dar cu jucători cu experiență, un teren greu, am reușit o victorie importantă.

Dacă vom încheia cu o victorie și duelul cu Spartac, va fi bine. Duminică ne așteaptă un meci dificil. Împotriva lui Poli Iași, indiferent de locul din clasament, echipele își dau viața. Mai avem 11 meciuri foarte grele.

Suntem pe drumul cel bun, echipa arată mult mai bine de la meci la meci, avem un lot echilibrat, facem și noi greșeli. La fotbal se poate întâmpla orice, dacă nu ești atent. Avem un lot echilibrat, o bancă bună

Avem buget de divizia a doua. După promovare vom discuta despre bugetul pentru sezon ul următor. Facem totul pas cu pas. Poli Ișai vine după o retrogradare, avem o datorie istorică.

Eu nu am avut parte în trecut (n.r. de jocuri de culise), am 26 de ani de experiență, când am crezut într-un obiectiv s-a îndeplinit”, a spus Cornel Șfaițer, în exclusivitate pentru Playsport.

Poli Iași, alături de Oțelul Galați, sunt formațiile favorite la promovarea în prima divizie. Alături de ele, s-au calificat deja în playoff cei de la CSA Steaua. Pentru ultimele trei locuri se luptă Unirea Dej (31 de puncte), Unirea Slobozia (30 de puncte, un meci în minus), Dinamo (30), Concordia Chiajna (29), FC Brașov (27) și Gloria Buzău (27, un meci în minus). Gloria Buzău și Unirea Slobozia joacă între ele, mâine, înaintea ultimei etape.

Urmăriți Playsport.ro și pe