Corneliu Papură, resemnat după ce a pierdut primul loc. Antrenorul Craiovei a recunoscut superioritatea noului lider

Marian Cărăvan 18.12.2020, 23:26
Corneliu Papură, resemnat după ce a pierdut primul loc. Antrenorul Craiovei a recunoscut superioritatea noului lider

Universitatea Craiova a pierdut cu 0-2 derby-ul cu FCSB și, totodată, și prima poziție a clasamentului. FCSB a revenit în fotoliul de lider după „dubla” lui Dennis Man. La finalul meciului din Bănie, antrenorul Corneliu Papură a recunoscut superioritatea celor de la FCSB.

Corneliu Papură: „Nu am putut ține ritmul cu echipa adversă”

Corneliu Papură a suferit prima înfrângere de la revenirea pe banca tehnică a Universității Craiova. Iar acest eșec a coincis și cu pierderea primului loc, poziție ocupată acum de FCSB. La finalul meciului din Bănie, Papură era resemnat și a recunoscut superioritatea noului lider.

„Au fost două reprize distincte. În prima repriză am avut situații de a marca, am fi meritat să conducem. Ei au ajuns în minutul 38, primul șut, primul gol. În a doua repriza, ne-au supus unei presiuni la care nu am putut rezista, iar din minutul 60 chiar i-am simțit foarte puternici.

Din punct de vedere fizic, trebuie să recunoaștem că nu am putut ține ritmul cu echipa adversă.

Nu e ușor nici când câștigi, nici când pierzi. Trebuie gestionată bine situația și să câștigăm meciul următor. Lupta e abia la început, e etapa 14, așa că mai sunt multe puncte în joc, nu putem pune pe cineva favorit, vom vedea”, a spus Corneliu Papură, la interviurile de după meci.

Corneliu Papură nu recunoaște conflictul cu Mateiu

Din lotul Craiovei a absentat unul dintre cei mai experimentați jucători, mijlocașul Alexandru Mateiu. Se pare că fotbalistul de 31 de ani ar fi avut o discuție mai aprinsă cu antrenorul Corneliu Papură, iar tehnicianul l-ar fi exclus din lot, precizează Fanatik. Corneliu Papură a negat, însă, acest conflict.

„Mateiu este componentul echipei noastre, iar despre conflict, cei care au scris vă pot detalia. Eu nu știu de un asemenea conflict”, a spus Papură, după meciul pierdut în această seară.

FCSB s-a impus cu 2-0 în derby-ul etapei a 14-a din Liga 1 și a detronat-o pe Universitatea Craiova. FCSB a revenit pe prima poziție a clasamentului, cu 33 de puncte. Universitatea Craiova rămâne cu 31 de puncte și coboară pe locul secund.

În etapa a 15-a, ultima care se va disputa în 2020, FCSB va juca cu Sepsi (21 decembrie, ora 20:30, la Mogoșoaia), iar Universitatea Craiova va întâlni în Gruia pe CFR Cluj, ocupanta locului 3 (22 decembrie, ora 21:00).

Urmăriți Playsport.ro și pe