„Coșmarul” lui Cristiano Ronaldo se întoarce. Decizia surprinzătoare luată de Al-Nassr

Bordei Radu 15.01.2023, 08:56
„Coșmarul” lui Cristiano Ronaldo se întoarce. Decizia surprinzătoare luată de Al-Nassr

Cristiano Ronaldo nu scapă de omul care l-a supărat, imediat după ce a semnat cu Al-Nassr. Clubul saudit a fost nevoit să întoarcă una din măsurile luate și se va baza în continuare pe jucătorul care l-a contestat pe portughez.

Cristiano Ronaldo, coleg cu jucătorul care îl consideră mai slab ca Messi

Pentru a putea să îl legitimeze pe starul portughez, clubul saudit a luat o măsură radicală. Astfel, internaționalul camerunez, Vincent Aboubakar, a fost anunțat că va fi pus pe liber, pentru ca Al-Nassr să respecte regulamentele saudite în privința numărului de jucători străini legitimați. Camerunezul nu a fost încântat de această decizie, dar nu a durat mult și situația s-a schimbat radical. Accidentarea gravă a lui Kudus i-a determinat pe șefii clubului să se întoarcă către fotbalistul de 30 de ani.

Atacantul african a arătat la Campionatul Mondial că poate oferi în continuare multe unei echipe. Chiar dacă naționala Camerunului a fost eliminată din grupe, Aboubakar s-a remarcat prin contribuția decisivă la remiza cu Serbia și cu golul care a adus un succes istoric contra Braziliei. Acum va juca iar o perioadă la Al-Nassr, care îl va relegitima. Rămâne de văzut cum se va înțelege cu Cristiano Ronaldo după ce camerunezul l-a lăudat pe rivalul Messi. 

Mereu am considerat că Leo este mai valoros, iar acum, după ce m-am antrenat cu Ronaldo, sunt convins că am avut dreptate, au fost afirmațiile lui Aboubakar

Al Nassr face lumină în cazul transferului starului lusitan

Transferul lui Cristiano Ronaldo (37 de ani) la Al Nassr a fost cu siguranță o mare surpriză pentru foarte multă lume. Imediat în presa internațională au apărut nenumărate zvonuri legate de această mutare..

Potrivit presei din străinătate, contractul lui Ronaldo cu Al Nassr, a cărui valoare nu a fost dezvăluită, ar include o clauză specială. Mai exact, lusitanul ar urma să primească 200 de milioane de euro pentru a promova candidatura Arabiei Saudite pentru organizarea Cupei Mondiale din 2030.

Pentru a clarifica lucrurile, clubul Al Nassr a emis un comunicat oficial în care dezminte toate aceste zvonuri apărute în ultima perioadă.

Al-Nassr FC doreşte să clarifice că, având în vedere ştirilor publicate, contractul lui Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr nu implică angajamente pentru nicio candidatură la Cupa Mondială. Obiectivul principal este Al-Nassr şi munca alături de coechipierii săi, pentru a ajuta clubul său să obţină succes, au anunțat cei de la Al Nassr.

Arabia Saudită va candida alături de Grecia și Egipt pentru organizarea comună a Cupei Mondiale din 2030. De asemenea, Spania, Portugalia și Ucraina, dar și Argentina, Chile, Uruguay și Paraguay se luptă pentru organizarea mondialului de peste 7 ani.

Urmăriți Playsport.ro și pe