Coșmarul s-a încheiat pentru Marius Șumudică. Ce a făcut antrenorul în urmă cu puțin timp

Giosanu Catinca / 28.08.2021, 20:23
Coșmarul s-a încheiat pentru Marius Șumudică. Ce a făcut antrenorul în urmă cu puțin timp

Marius Șumudică s-a despărțit definitiv de CFR Cluj. Antrenorul român și-a încheiat astfel socotelile cu patronul Ioan Varga, pe care l-a supărat din cauză că a ratat prezența în grupele Europa League. Ce a făcut tehnicianul după ce a semnat rezilierea cu formația din Gruia?

Șumudică și-a reziliat contractul cu CFR Cluj

Marius Șumudică s-a despărțit în mod oficial de CFR Cluj în cursul zilei de sâmbătă, după care a făcut un ges neașteptat. El a sperat până în ultima clipă că va rămâne pe banca tehnică a echipei din Cluj, însă nu a fost posibil. După patruzeci de ore de incertitudine, inevitabilul s-a produs. La fel ca în cazul lui Șumudică, patronul Ioan Varga i-a demis pe preşedintele Copilu și pe juristul Ioan Ivaşcu. Abia astăzi, la aproximativ 40 de ore de la informaţia neconfirmată vreun moment de club, cei menționați anterior au semnat rezilierea contractelor.

Acum, Marius Şumudică trebuie să primească aproape 300.000 de euro. Această sumă reprezintă salariile restante şi prima de reziliere prevăzută în contract.

Ce a făcut Șumudică după ce a semnat rezilierea

Marius Şumudică a pornit spre București imediat după ce s-a despărţit oficial de CFR Cluj. Tehnicianul în vârstă de 50 de ani a semnat rezilierea contractului în jurul orei 17:30, după care a plecat cu mașina personală către Capitală.

Înainte de a pleca de la Cluj, Șumudică le-a transmis colaboratorilor din stafful tehnic că nu va mai sta nicio secundă acolo, după modul în care a fost tratat de CFR. Reamintim că vineri, antrenorul a trecut prin scene șocante. Oficialii de la CFR Cluj nu i-au permis lui Șumi să intre în bază pentru a conduce antrenamentul. În locul său, pe banca ardelenilor, va sta de acum încolo Dan Petrescu.

Unde va antrena Șumudică

Ilie Năstase nu este la curent cu ce se întâmplă la CFR Cluj, dar a spus amuzat că ştie care este următoarea echipă pe care antrenorul în vârstă de 50 de ani o va pregăti.

Primul lider ATP din istoria tenisului s-a gândit rapid la următoarea echipă la care Marius Şumudică ar putea antrena.

L-au dat afară? Nu ştiam, aoleu. Habar n-aveam. Se duce la Rapid”, a spus amuzat Ilie Năstase.

Marius Șumudică nu este singurul de care clubul se desparte. Marian Copilu și juristul Ivașcu, cel implicat în bătaia de la vestiare, pleacă și ei de la club. Plecarea președintelui ar putea atrage de la sine probleme în rândul jucătorilor, după ce câțiva dintre ei au fost extrem de vocali în privința lui Copilu, mai ales Arlauskis.