EXCLUSIV. Cosmin Contra este anunțat ca noul antrenor al echipei, însă acesta neagă: „Este prima dată când aud asta”

Mihai Cheles 19.05.2021, 10:11
EXCLUSIV. Cosmin Contra este anunțat ca noul antrenor al echipei, însă acesta neagă: „Este prima dată când aud asta”

Cosmin Contra este anunțat ca și instalat pe banca tehnică a unei formații din Arabia Saudită, însă antrenorul român neagă că ar fi discutat vreo clipă cu această echipă.

Cosmin Contra este anunțat ca noul antrenor al echipei, însă acesta neagă: „Este prima dată când aud asta”

Fostul internațional român este pregătit să revină în antrenorat, aventura eșuată de la Dinamo. I-a antrenat pe „câini” în perioada august-decembrie 2020, însă a făcut parte din cei „trași pe sfoară” de pseudo-finanțatorul celor de la Dinamo, Pablo Cortacero.

Presa din Arabia Saudită îl anunță pe Cosmin Contra ca fiind cel care va antrena echipa Al-Ittihad, în următoarea ediție de campionat, negocierile fiind aproape de final.

Potrivit rapoartelor de presă, Cosmin Contra a fost ales de către administrația clubului pentru a conduce echipa în noul sezon sportiv. Rapoartele indică faptul că negocierile dintre oficialii clubului și tehnician sunt în stadii avansate, anunță presa arabă.

Consiliul de administrație al clubului, condus de Anmar Al Haeli, a decis că echipa nu mai poate progresa sub coordonarea antrenorului brazlian Fabio Carelli. În consecință, au trebuit să se orienteze către un an alt antrenor, iar aceștia s-ar fi oprit asupra antrenorului român.

Cosmin Contra este anunțat ca noul antrenor al echipei, însă acesta neagă:
Cosmin Contra este anunțat ca noul antrenor al echipei, însă acesta neagă: „Este prima dată când aud asta”

Cosmin Contra neagă orice negociere cu Al-Ittihad

Se pare că lucruri nu stau așa cum anunță presa din Arabia Saudită. Antrenorul român a afirmat, pentru PlaySport.ro, că nu s-a aflat niciodată în discuții cu Al-Ittihad.

„Nu este nimic adevărat. Nici măcar nu am avut discuții cu ei. Nu știu de unde a apărut informația. Vă spun sigur că nu am ajuns la niciun acord cu nimeni. E prima dată când aud de Al Ittihad”, a declarat Cosmin Contra, in exclusivitate, pentru PlaySport.ro.

În acest sezon, Al-Ittihad este foarte aproape să rateze titlul în Arabia Saudită. Fapt ce i-a fost „fatal” lui Fabio Carelli, actualul antrenor. Au înregistrat trei rezultate de egalitate în ultimele patru etape, iar diferența față de liderul Al-Hilal a crescut la cinci puncte. Al-Ittihad este doar pe locul 4, cu 47 de puncte.

Cu toate acestea, Cosmin Contra afirmă că nu poate fi vorba despre așa ceva. Ar fi fost prima aventură a antrenorului român în Arabia Saudită. Până acum, fostul fundaș dreapta al naționalei le-a pregătit pe Poli Timișoara, Getafe juniori, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou City, Alcorcon, Dinamo și naționala României.

Cel mai lung mandat l-a avut în perioada în care a fost antrenorul celor de la Petrolul Ploiești: între octombrie 2012 și martie 2014. Timp în care a adunat 58 de jocuri.

Urmăriți Playsport.ro și pe