Cosmin Matei, resemnat după umilința cu FCSB. „Nu meritam mai mult”

Alex Vartolomei 25.09.2023, 00:12
Cosmin Matei, resemnat după umilința cu FCSB. „Nu meritam mai mult”

FCSB a obținut o vicorie categorică pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe. Formația antrenată de Elias Charalambous (42 de ani) a câștigat cu scorul de 5-2 partida contra covăsnenilor.

Cosmin Matei (31 de ani), mijlocașul lui Sepsi, a vorbit despre meciul de duminică seară.

Fotbalistul a declarat că a fost o partidă foarte dificilă, deoarece au primit 2 goluri repede, iar meciul a început, practic, de la 2-0 pentru adversari. Acesta a lăudadat execuțiile adversarilor.

În ciuda unei reprize secunde mai bune decât prima, pasatorul decisiv la cel de-al doilea gol al covăsnenilor, consideră prestația sa și a coechipierilor nu a fost cea mai bună, iar în seara această nu meritau mai mult.

„Am început practic de la 2-0 pentru adversar. Au fost 2 goluri foarte frumoase, două execuții de calitate. Am încercat să revenim, dar a fost greu. Totuși, în repriza a 2-a am ridicat nivelul, am jucat mai bine, dar nu a fost suficient încât să merităm mai mult în seara aceasta. Nu meritam mai mult”, a spus Cosmin Matei.

Mijlocașul lui Sepsi s-a declarat surprins și îngrijorat de faptul că echipa covăsneană nu a reușit să domine fizic adversara, în condițiile în care FCSB a jucat joi la Sibiu și au dispus de timp de recuperare a fost foarte scurt.

„Este îngrijorător că nu am reușit să-i dominăm mai mult fizic, mai ales că ei au jucat și joi la Sibiu. Trebuie să lăsăm capul în pământ, să muncim și fiecare să analizeze ce a greșit în seara această pentru a putea să muncim și să jucăm mai bine”, a adăugat Cosmin Matei.

FCSB, clubul condus de Gigi Becali (65 de ani) este liderul Superligii, cu 25 de puncte acumulate în primele 10 etape.

Sepsi se află în acest moment pe locul 7, cu 12 puncte, însă și cu 2 restanțe de disputat. Clubul covăsnean are doar 8 meciuri jucate până în prezent.

Urmăriți Playsport.ro și pe