Cosmin Olăroiu conduce antrenamentele FCSB-ului. Ce decizie au luat Becali și Mihai Stoica după discuția avută cu antrenorul român

Iosif Pintilie 04.01.2023, 22:20
Cosmin Olăroiu conduce antrenamentele FCSB-ului. Ce decizie au luat Becali și Mihai Stoica după discuția avută cu antrenorul român

FCSB a renunțat la politica aplicată în anii precedenți și a decis să urmeze un nou tip de campanie e pregatire de iarnă.

Echipa nu va mai face cantonament intern, ci va pleca în Turcia, acolo unde va disputa două meciuri amicale împotriva unor echipe din Polonia.

Cosmin Olăroiu se implică în antrenamentele de la FCSB

În pregătirea de iarnă a echipei va avea un rol important și Cosmin Olăroiu. Acesta a dat o idee ce va fi aplicată de stafful condus de Mihai Pintilii.

„În acest moment, este Leo Strizu deţinător de licenţă PRO. Pintilii şi Filip şi Ovidiu Petrea. Acum, a venit Alin Stoica, plus Marius Popa, antrenori de portari. De asemenea, Thomas Neubert preparatorul fizic. Deci, există şi antrenamente unde Alin Stoica îi va conduce pe cei mici.

Pintilii a venit cu propunerea de a lucra: antrenor cu fundaşii, antrenor cu mijlocaşii şi antrenor cu atacanţii. Plus că o să aflăm o chestie cumva inovatoare. Chestia pe care am discutat-o cu mulţi, care nu au dorit să o pună în practică. Sunt antrenori care nu acceptă…

După ce am discutat cu Cosmin Olăroiu zilele trecute. Mi-a zis că asta face el de mult timp. Pentru mine e cel mai bun. Nu doar că vom lucra pe compartimente, dar vor fi competiţii în fiecare zi. Sunt chestii care nu ajung la suporteri şi care sunt foarte interesante. Cine câştigă, portarul cu cele mai puţine goluri primite. Aţi văzut că şi în afară e asta. Eu vreau ca toată lumea să afle cine câştigă la noi”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Două amicale în pauza de iarnă pentru FCSB

FCSB va juca două meciuri amicale în cantonamentul din Turcia, ambele împotriva unor echipe din Polonia. Pogon și Rakow, echipa la care evoluează Deian Sorescu și Bogdan Racovițan, vor fi adversarele vicecampioanei de la Belek.

„Jucătorii noștri vor reveni din vacanța de iarnă joi, 5 ianuarie, când vor efectua, în prima parte a zilei, vizita medicală (Institutul Național de Medicină Sportivă), urmând ca, după-amiază, să participe la primul antrenament din 2023.

Pe 8 ianuarie este programată deplasarea în Antalya, unde lotul FCSB se va pregăti pe terenurile Regnum Carya, din Belek, până pe 20 ianuarie, când este programată revenirea în România.

FCSB va disputa două partide amicale în stagiul de pregătire din Turcia, împotriva polonezilor de la Pogoń Szczecin (locul 4 în campionat) și Raków Częstochowa (liderul campionatului).

Programul celor două partide, care vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube FCSBTV, este următorul:

15 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Pogon Szczecin – Gloria Sports Arena, Belek

16 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Rakow Czestochowa – Regnum Carya Football, Belek

Prima partidă oficială din 2023 este programată pe 22 ianuarie (20:45), la Sibiu, împotriva celor de la AFC Hermannstadt”, se arată în comunicatul FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe