Craiova vrea să dea lovitura pe ultima sută de metri. Reușește să-i aducă cei doi jucători lui Ouzounidis?

Gabriel Peneș 08.02.2021, 16:32
Craiova vrea să dea lovitura pe ultima sută de metri. Reușește să-i aducă cei doi jucători lui Ouzounidis?

Astăzi e ultima zi a perioadei de transferuri din această iarnă. Craiova vrea să dea lovitura pe ultima sută de metri. Reușește să-i aducă cei doi jucători lui Ouzounidis? Oltenii nu au făcut niciun transfer în această perioadă de mercato, cu excepția elvețianului Matteo Fedele care a trecut de vizita medicală. Noul antrenor al echipei, grecul Marinos Ouzounidis s-ar putea baza pe încă doi noi jucători, dacă „mutarea” acestora va fi realizată în timp util.

Craiova vrea să dea lovitura pe ultima sută de metri

Locul 3 din campionat e aproape de realizarea unor transferuri. Craiova vrea să dea lovitura pe ultima sută de metri. La noapte se încheie perioada de mercato şi în România. Echipa din Bănie este printre echipele care vor să-şi completeze lotul în ultima clipă. Până acum, vicecampioana nu a parafat nicio achiziţie. Găsirea unui tehnician în locul lui Papură a părut să ocupe mult timp și energie. Acum, însă, șefii clubului încearcă să-i pună la dispoziţie noului antrenor, grecul Marinos Ouzounidis, un grup cât mai competitiv pentru a reuşi îndeplinirea obiectivului: adjudecarea titlului în Liga 1.

Un jucător este acontat deja de olteni, este vorba de elveţianul Matteo Fedele, care a ajuns în Bănie, a efectuat vizita medicală şi va semna contractul cu vicecampioana.

„De transferuri se ocupă clubul, nu am avut timp acum. Dar am putut să văd că echipa are destui jucători talentați. După cum am spus, nu e bine să schimbi frecvent antrenorul, dar nici jucătorii. Există fotbaliști buni în echipă. Acolo unde trebuie să umblăm, dacă vrem să ajungem în vârf, este mentalitatea”, a spus grecul Marinos Ouzounidis despre lotul Universităţii, conform prosport.ro.

Craiova vrea să dea lovitura pe ultima sută de metri. Reușește să-i aducă cei doi jucători lui Ouzounidis?
Craiova vrea să dea lovitura pe ultima sută de metri. Marinos Ouzounidis speră să aibe un lot cu care să se poată lupta la titlu

Reușește să-i aducă cei doi jucători lui Ouzounidis?

„Sunt speranțe că vor mai veni niște jucători, s-au făcut oferte. Așteptăm răspunsurile acum. E cert e că sunt cel puțin trei oferte clare pentru niște jucători”, a declarat și preşedintele clubului, Sorin Cârțu.

Fedele e mijlocaşul elveţian care revine după doi ani la Craiova, unde a mai evoluat în sezonul 2018 – 2019. Jucătorul de 28 de ani a fost aproape să semneze cu Poli Iaşi, dar a fost deturnat de olteni. Venit în Bănie de la Foggia, din Serie B, Fedele a jucat în 31 de meciuri pentru Universitatea Craiova, marcând două goluri şi oferind trei pase de gol. După ce a plecat de la Craiova, Matteo Fedele a fost în lotul lui Valenciennes. Acolo a bifat numai 15 prezențe la formaţia din liga a doua franceză.

Un jucător aflat în stand-by pentru a putea semna cu Craiova este spaniolul Juan Camara. El aşteaptă o semnătură din partea fostei echipe, Dinamo, pentru a-l elibera, ori decizia FIFA după memoriul depus. Fostul jucător al Barcelonei poate fi înregimentat şi după terminarea perioadei de transferuri. Universitatea a ajuns deja la un acord cu polonezii de la Jagiellonia Bialystok, de care aparţinea Camara.

Juveții ar mai vrea un fundaș central

Gruparea din Bănie mai doreşte un fundaş central. Principala soluţie a oficialilor olteni pentru acest post a fost, în acest mercato, internaţionalul bosniac Sinisa Sanicanin. Acesta, dar și impresarii săi, au avut pretenții financiare exagerate. Jucătorul lui FK Vojvodina Novi spera să ajungă la un mare club din Turcia, Galatasaray sau Besiktas.

Sanicanin e un fundaș de picior stâng aflat în ultimele 6 luni de contract cu clubul său.După ce a picat varianta unui transfer în Turcia, pe fir a intrat Celtic Glasgow, unde și-l dorește antrenorul Neil Lennon. Sanicanin a fost integralist în meciul din week-end-ul trecut, pierdut de Vojvodina acasă cu Backa Topola, fosta adversară a FCSB din Europa League. Cel mai probabil, Sanicanin va ajunge, totuși, în vară, la Celtic.

Urmăriți Playsport.ro și pe