Cristi Balaj a găsit vinovații după eșecul CFR-ului din Danemarca: „Nu am fost surprins. Vom face o reorganizare!”

Olteanu Ștefan / 26.11.2021, 00:39

CFR Cluj a pierdut în deplasare cu Randers, scor 1-2, iar în urma acestui rezultat este matematic eliminată din Conference League. Campioana României a practicat un joc foarte slab în deplasarea din Danemarca și a trimis doar două șuturi pe poartă. Singurul gol al clujenilor a fost marcat în minutul 72 de Ciprian Deac.

CFR Cluj, out din Conference League. Campioana României a pierdut în deplasare cu Randers, scor 1-2

CFR Cluj a încasat o nouă înfrângere în Conference League, scor 1-2 în deplasare cu Randers și părăsește competiția încă din runda cu numărul 5.
CFR Cluj a practicat un joc foarte slab și ocaziile la poarta danezilor au lipsit. După o primă repriză foarte închisă, danezii au reușit să deblocheze tabela în minutul 68 prin nou-intratul Kamara.

La doar patru minute distanță, Ciprian Deac a reușit să restabilească egalitatea cu o lovitură superbă de cap. Însă, bucuria clujenilor a durat doar alte patru minute.
În minutul 76, Piesinger a înscris dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri și a stabilit scorul final.

CFR Cluj rămâne cu un singur punct în Grupa D și este matematic eliminată din Conference League. În schimb, în urma acestei victorii, Randers a urcat pe locul 2 în grupă, cu 7 puncte.
Jablonec este pe 3, cu 6 puncte, iar Alkmaar conduce clasamentul, cu 11 puncte.
În ultima rundă, CFR Cluj va primi vizita lui Jablonec, însă meciul va mai avea doar miza financiară și cea a palmaresului.

Cristi Balaj: „Nu am fost surprins să văd golul venit din acea lovitură liberă”

La scurt timp după eșecul din Danemarca, Cristi Balaj a oferit o primă reacție. Președintele campioanei spune că Bălgrădean are partea lui de vină la golul secund încasat de CFR Cluj, pentru modul în care a așezat zidul:

La 1-1 am sperat. A venit acea lovitură liberă, eram în spatele porții și când am văzut zidul, nu am fost surprins să văd că este gol. Chiar văzusem acea breșă prin care s-a înscris acel gol. Nu știu dacă am fi meritat mai mult, dar un rezultat de egalitate am fi putut să obținem și ne-ar fi dat speranțe. A, dacă Jablonec a făcut egal… înseamnă că nu mai aveam șanse.
Nu cred că a fost offside la golul lui Kamara. Arbitrajul a fost bun și nu cred că a fost offside”, a spus Balaj, la PRO X.

Critici pentru stilul de joc al lui Dan Petrescu

De asemenea, Cristi Balaj nu s-a ferit să critice și stilul de joc al CFR-ului. Dan Petrescu s-a făcut remarcat în ultimii ani cu un stil de joc foarte pragmatic. Deși în această seară era obligat să obțină o victorie, „Bursucul” nu și-a schimbat tactica și a încercat să dea lovitura pe contraatac. Doar două șuturi pe poartă a avut CFR Cluj, spre deosebire de Randers, care a trimis 9 șuturi pe poarta lui Bălgrădean. De asemenea, danezii au avut și o posesie de 60%.

Cristi Balaj crede că stilul de joc al campioanei trebuie schimbat și anunță mai multe modificări la echipă:

Repet, noi suntem în acest moment o echipă care joacă pragmatic. Nu facem spectacol, știm acest lucru. Sperăm ca în vara să îmbunătățim acest aspect. Vom face o reorganizare. Avem jucători care din păcate sunt în afara listei, nu joacă.
Vom vedea ce jucători vor rămâne, ce jucători vor pleca și ce jucători vor veni. Perioada următoare de iarnă și perioada de vară sunt foarte importante pentru echipă.

Noi avem deja jucători pe care îi urmărim de o lună de zile. Cu unii suntem în discuții. Rămâne de văzut ce vom decide în cele din urmă”, a mai spus Balaj.

Informații de ultimă oră despre situația lui Denis Alibec la CFR Cluj. Ce se întâmplă cu atacantul ardelenilor.