Cristi Balaj, reacție fermă după ce Daniel Bîrligea l-a „atacat” pe Dan Petrescu

Cosmin Olteanu 22.07.2023, 10:58
Cristi Balaj, reacție fermă după ce Daniel Bîrligea l-a „atacat” pe Dan Petrescu

Cristi Balaj a avut o reacție fermă după ce Daniel Bîrligea l-a „atacat” pe Dan Petrescu.

La finalul partidei UTA Arad – CFR Cluj, 1-3, Daniel Bîrligea a declarat faptul că jocul CFR-ului s-a schimbat în bine, lăsând de înțeles că se bucură pentru faptul că antrenorul Dan Petrescu a plecat de la echipă.

Cristi Balaj, reacție fermă după ce Daniel Bîrligea l-a „atacat” pe Dan Petrescu

Președintele CFR-ului susține că Daniel Bîrligea a avut o exprimare nefercită, însă, totodată, este de părere că intenția tânărului jucător nu a fost aceea de a-l „înțepa” pe Petrescu.

„Dan Petrescu a lăsat un nucleu de jucători buni și o echipă bună, cu jucători care au evoluat și în sezonul trecut. Nimeni din foștii jucători și din conducere nu s-a gândit la altceva decât a aprecia ceea ce a făcut Dan Petrescu.

Mandorlini a mulțumit pentru moștenirea pe care Petrescu i-a lăsat-o. Bîrligea nu s-a gândit să acuze. Bîrligea a fost fericit pentru șansa pe care Dan Petrescu i-a dat-o. Faptul că este component al naționalei U21 i se datorează și lui Dan Petrescu. Poate nu a fost o exprimare tocmai fericită sau o interpretare tocmai fericită.

Cunoaștem valoarea jucătorilor care au venit la CFR Cluj, dar și a antrenorului. Urmează o partidă importanta în care avem nevoie de suportul spectatorilor în tribune. Ne-am fi dorit ca acest joc (n.r. cel cu Adana Demirspor) să vină dupa aproximativ trei săptămâni, pentru că avem deja jucători transferați, dar care n-au fost integrați în jocul echipei din diferite motive.

Din acest punct de vedere, suferim. Adevărata față a CFR-ului se va vedea peste aproximativ o lună. Suntem pozitivi și setați să câștigăm orice joc”, a declarat Cristi Balaj, la Digi Sport.

Daniel Bîrligea: „Jocul s-a schimbat în bine”

„(n.r. care e secretul evoluțiilor bune) Timpul, continuitatea, încrederea antrenorului și de fiecare dată să dai totul pe teren. Să zicem că jocul s-a schimbat în bine (n.r. odată cu schimbarea antrenorului), se vede pe teren. Avem ocazii, nu alergăm așa mult pe apărare, ținem mingea, e frumos.

Pentru mine se poate vorbi de transfer, până nu o să fie ceva concret… Sunt aici și vreau să dau goluri aici. Poate să fie anul ăsta, peste doi ani, peste 5, eu dau totul pe teren”, a spus Daniel Bîrligea, la finalul meciului cu UTA Arad.

Urmăriți Playsport.ro și pe