Cristi Borcea, apariție de senzație în oraș. Detaliul care a atras privirea femeilor de pe stradă FOTO

Catinca Giosanu 17.02.2023, 21:30

Cristi Borcea (53 de ani), fostul președinte executiv și acționar de la Dinamo, a avut o apariție de senzație pe străzile din Capitală. Omul de afaceri a fost surprins de paparazzi în timp ce conducea un autoturism pe care românii și-l permit cu greu. Detaliul care a atras privirea femeilor de pe stradă.

Cristi Borcea, surprins în timp ce conducea

Cristi Borcea face ce face și mereu ajunge în centrul atenției publicațiilor mass-media. Fostul acționar de la Dinamo se îndrepta către locul de muncă când a fost surprins de echipa de paparazzi Playtech pe străzile din municipiul București.

Afaceristul român este obișnuit cu traficul din Capitală și a părut destul de degajat la volan. Totuși, a apăsat pedala de accelerație acolo unde drumul i-a permis.

Soțul Valentinei Pelinel s-a făcut remarcat mai ales prin vestimentația pe care a ales să o poarte.

Cum a fost fotografiat foctul acționar al lui Dinamo

Cunoscutul om de afaceri a fost fotografiat de colegii de la Playtech în timp ce se îndrepta spre biroul din zona Floreasca. Așa cum ne-a obișnuit, Borcea conducea un bolid de lux, a căruit valoare se ridică la 150.000 de euro. Însă nici ținuta pe care a purtat-o influentul om de afaceri nu poate fi trecută cu vederea.

Cristi Borcea ne-a obişnuit cu apariţiile sale „la patru ace” şi cu figura sa foarte serioasă, doar că, în anumite zile poartă ținute ceva mai lejere. De data aceasta, el a optat pentru o ținută sport formată dintr-un hanorac de culoare închisă, un pantalon lejer și adidași, la care a asortat o pereche de ochelari de soare.

”Acasă mă delimitez de tot”

Cristi Borcea a povestit la podcast-ul ”Fiță cu Adiță” aspecte neștiute din viața sa. Omul de afaceri a dezvăluit că vorbește despre absolut orice cu Valentina Pelinel. Cei doi se iubesc la fel ca la început și pun respectul mai presus decât dragostea.

Cel mai important este să fii fericit și împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina, să mergi de drag acasă, să poți să stai… Dau un exemplu. Eu stau câte 3-4 ore în fiecare seară pe terasă și dezbatem toate problemele, este foarte important, mai ales pentru oamenii care stau în stres, pentru că am și eu peste 2000 de oameni, am societăți, conduc, trebuie să asigur salarii, credite. Acasă trebuie să mă delimitez de tot și să găsesc starea necesară.”, a povestit el în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Urmăriți Playsport.ro și pe