Cristi Borcea le-a dat „fatala” dușmanilor. A cheltuit jumătare de milion de euro pentru o casă de lux

Giosanu Catinca 08.11.2022, 17:18
Cristi Borcea le-a dat „fatala” dușmanilor. A cheltuit jumătare de milion de euro pentru o casă de lux

Fostul acţionar al celor de la Dinamo, Cristi Borcea, a dat o nouă lovitură. Ex-oficialul investește din ce în ce mai mult în domeniul imobiliar. Ultima mișcare a milionarului i-a lăsat fără cuvinte pe fani.

Cristi Borcea a dat o nouă lovitură!

Fostul șef al lui Dinamo și-a cumpărat o casă ”de milioane”. Amplasamentul se află undeva în Dubai, acolo unde omului de afaceri îi place să se relaxeze alături de cei dragi.

Dinamovistul ar fi scos din buzunare nu mai puțin de 500 000 de euro pentru a cumpăra locuința din Dubai. Casa arată într-un mare fel.

Afaceristul român și-a cumpărat casă nouă

Jurnaliștii de la click.ro au aflat că imobilul i-a fost recomandat de un român, Mircea Brânzei, soțul Denisei Tănase, care cunoaște în amănunt piața imobiliară din Dubai.

Sursa menționată mai sus titrează că fostul acționar al lui Dinamo nu ia în calcul varianta să se mute definitiv în Dubai. Se pare că milionarul a vrut doar să se asigure că are unde să se relaxeze la bătrânețe.

Ce avere are Cristi Borcea

Cristi Borcea este unul dintre cei mai bogați români. Fostul șef al lui Dinamo are în conturi milioane de euro.

În 2018, averea lui Borcea era estimată la 20 de milioane de euro, însă neoficial suma e mult mai mare, pentru că multe din afacerile acestuia sunt trecute pe numele rudelor.

Presa centrală arată că milionarul a ales să treacă o parte din bunuri pe numele celor trei soții: Mihaela, Alina și Valentina. Lor le-ar fi împărțit saloanele de nunți și ștrandurile, în timp ce afacerile importante ar fi fost trecute pe numele mamei sale, conform playtech.ro.

Deja cei doi băieți merg pe urmele noastre și paralel cu școala au intrat deja și în business, au început să ne ajute, peste tot pe unde avem afaceri, iar Melissa ce să spun, școală și urmează o altă direcție, cea de arhitect, designer, încă nu știm, dar toți trei au înclinații către afaceri.”, a spus Mihaela Borcea, într-o emisiune televizată.

Urmăriți Playsport.ro și pe