Cristi Borcea vrea să-și facă echipă de fotbal. Marele anunț făcut de soția, Valentina Pelinel

Catinca Giosanu 22.04.2022, 09:22
Cristi Borcea vrea să-și facă echipă de fotbal. Marele anunț făcut de soția, Valentina Pelinel

Soția lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, a făcut un anunț extrem de important. Fostul fotomodel a dezvăluit că fostul acționar de la Dinamo are de gând să-și facă echipă de fotbal.

Cristi Borcea are planuri mari în 2022

Cristi Borcea și Valentina Pelinel trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Fostul șel de la Dinamo și-a găsit liniștea în brațele blondei. Cei doi au împreună trei copii, însă cuplul nu are de gând să se oprească aici.

Fostul model internațional a dat de înțeles că sunt șanse ca să vină pe lume și cel de-al 10-lea moștenitor al lui Cristi Borcea. Ex-oficialul mai are șase copii din relațiile anterioare.

Fostul lider al „spartanilor” are trei copii cu prima soție, Mihaela Borcea: doi băieți și o fetiță. Alina Vidican i-a dăruit și ea doi copii lui Borcea: un băiat și o fetiță. În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, omul de afaceri a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din relația celor doi s-a născut o altă fată, Andreina Carolyn Christine.

”Mi-am dorit ca Milan să aibă frați”

Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea, nu se teme să rămână din nou însărcinată. Ea a recunoscut că și-a dorit încă de la început ca Milan să aibă mai mulți frați.

Sincer, mi-am dorit să am copii de la un punct în viața mea, dar când ești foarte tânăr nu te gândești la asta. Nu m-am gândit, nu am fost genul care să zic că o să fac copii la vârsta de…și o să fie atâția sau au o să fie băieți sau fete.

Nu m-am gândit niciodată! Dar, atunci când am simțit că vreau să am copii, am simțit cu tot sufletul. După ce s-a născut Milan parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc. Mi-am dorit mai mult de atât. Am descoperit sentimentul maternității. Mi-am dorit să aibă frați și uite că are două surori!”, a spus fostul model pentru click.ro.

”Suntem bine așa”

Cristi Borcea a spus în mai multe rânduri că își dorește să fie tată pentru al zecelea copil, însă Valentina Pelinel a cântărit bine lucrurile și spune că sunt bine așa cum sunt. Ea este conștientă de cât de mult te solicită un bebeluș și pare că nu vrea să își mai asume această responsabilitate.

Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori. Nu-i nici o problemă, dar, sincer, suntem bine, pentru că nouă copii necesită multă atenție. E multă responsanbilitate.”, a completat vedeta.

Urmăriți Playsport.ro și pe