Cristian Tudor Popescu nu are milă de frații Tate. Foștii sportivi, folosiți ca exemplu negativ de jurnalist

Catinca Giosanu 06.02.2023, 10:05
Cristian Tudor Popescu nu are milă de frații Tate. Foștii sportivi, folosiți ca exemplu negativ de jurnalist

Cristian Tudor Popescu a lansat un atac la adresa fraților Tate. Gazetarul a subliniat că că foștii sportivi au ajuns milionari în România, în doar câțiva ani. El a catalogat acest succes al lor drept ”o batjocură cruntă” pentru țara noastră.

Cristian Tudor Popescu, despre fraţii Tate

Controversatul influencer Andrew şi fratele său, Tristan, au fost arestaţi la sfârșitul lunii decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol. Procurorii din România au afirmat că în acest dosar este vorba despre acuzații de viol, fără a oferi alte detalii.

La vremea respectivă, oamenii legi au transmis că cei doi frați sunt acuzați că au coordonat împreună cu două femei de origine română o rețea de trafic de persoane. Cei patru sunt bănuți de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane şi viol.

”Frații Tate zburdă de ani de zile nestingheriți pe plaiurile noastre”

Cunoscutul jurnalist a scris într-o postare pe Facebook că frații Tate erau săraci lipiți în momentul în care au venit în România, dar au devenit rapid milionari. Gazetarul spune că este „o batjocură cruntă” pentru România faptul că cei doi s-au îmbogățit peste noapte.

Știați că gibonul s-a aclimatizat și trăiește în România? Cele două exemplare, cunoscute sub numele de frații Tate, doi giboni adulți, zburdă de ani de zile nestingheriți pe plaiurile noastre.

N-am scris nimic despre ei până acum, am și eu limite în a-mi mânji condeiul. Dar specimenele zbiară la mine din ecrane zi de zi, mai ceva decât atacurile cotidiene cu rachete ale Rusiei. Nu-i pot face să tacă, dar pot să zic și eu ceva. Scurt.”, a scris Cristian Tudor Popescu pe contul oficial de Facebook.

”Acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari”

Jurnalistul este de părere că cei doi frați au ajuns milionari datorită „tâmpitelor și tâmpiților din această țară”. Concret, el spune că Andrew și Tristan Tate s-au folosit de oamenii incompetenți din România.

Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în câțiva ani. Cum? Folosindu-se de tâmpitele și tâmpiții din această țară, precum și de organele noastre bolnave. O reclamă mai bună decât frunza lui Udrea pentru alții ca ei: «Veniți în România! Aici e de noi!»”, a continuat CTP.

Urmăriți Playsport.ro și pe