Cristiano Ronaldo a comis-o! A intrat live pe Instagram din greșeală! Ce au putut vedea 700.000 de oameni

Ștefănescu Dragoș / 11.02.2022, 10:03
Cristiano Ronaldo a comis-o! A intrat live pe Instagram din greșeală! Ce au putut vedea 700.000 de oameni

Cristiano Ronaldo este cel mai urmărit om de pe rețele de socializare. Doar pe Instagram, starul portughez are peste 401 milioane de urmăritori. Recent, Ronaldo a intrat live pe Instagram din greșeală, lăsând să se vadă anumite lucruri din intimitatea sa.

Cristiano Ronaldo, live pe Instagram din greșeală

Cristiano Ronaldo este „regele” rețelelor de socializare, acolo unde postează constant fotografii și videoclipuri apreciate de milioane de oameni. Starul portughez este cel mai urmărit om pe rețelele de socializare, având peste 401 milioane de fani.

Recent, Ronaldo a intrat live pe Instagram din greșeală. Portughezul le-a arătat celor 700.000 de persoane care-l urmăreau în acel moment o parte din grădina din spatele casei sale. Apoi filmarea l-a înfățișat pe starul portughez în timp ce se afla în saună și turna apă pe pietre pentru a produce mai mult abur. Reacțiile nu a întârziat să apară. Fostul său coleg de la Manchester United, Rio Ferdinand i-a scris: ”Ce faci frate?”.

Fluxul live aleatoriu i-a făcut pe fani să se întrebe dacă Ronaldo a făcut clic accidental pe butonul greșit din aplicația de socializare. Astfel, un fan al lui United i-a lăsat un comentariu amuzant pe Twitter: „Ronaldo are 400 de milioane de urmăritori pe Instagram și nici măcar nu știe cum funcționează.”

Un fan al lui Arsenal a avut și el un comentariu haios despre live-ul lui Ronaldo: „De ce Ronaldo doar se coace într-o saună într-o magazie, fără să rostească niciun cuvânt pe live-ul de pe Instagram”.

Cristiano Ronaldo face o avere doar dintr-o postare pe Instagram

Potrivit Daily Mail, Cristiano Ronaldo cere o mică avere celor care își doresc să se promoveze pe contul lui de Instagram. Mai exact o postare costă 1,7 milioane de lire sterline, circa 2,02 milioane de euro. Cota acestuia a explodat în ultimul an. CR7 încasa în septembrie 2021 doar 1,02 milioane de euro pentru fiecare postare.  În ultimele cinci luni, portughezul a atras 163 de milioane de noi urmăritori pe Instagram, de cinci ori mai mulți fani decât rivalul Lionel Messi.

Cum s-au cunoscut Cristiano Ronaldo și Georgina

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez  sunt într-o relație din 2016, iar viața tinerei s-a schimbat radical de atunci. Fostul model lucra într-un magazin de articole vestimentare când s-a cunoscut cu starul portughez al lui Manchester United.

Odată cu lansarea documentarului „Eu sunt Georgina”, iubita lui Ronaldo a dezvăluit mai multe detalii despre primele lor întâlniri.

Era o zi de vară. Eu trebuia să plec la ora 17:00, dar o colegă de-ale mele m-a sunat să mai stau jumătate de oră. Când plecam din magazin, un bărbat frumos, de aproape doi metri, venea împreună cu un copil și mai mulți prieteni.

M-a salutat foarte politicos și a râs. M-am emoționat, mă gândeam ”ce-i în neregulă cu mine?”. Nici nu voiam să mă uit la el, îmi era foarte rușine.”, a spus Georgina Rodriguez, potrivit AS.com.