Cristiano Ronaldo a devenit subiect de scandal între Portugalia și Manchester United. Fernando Santos a sărit la gâtul lui ten Hag

Pintilie Iosif 28.09.2022, 10:31
Cristiano Ronaldo a devenit subiect de scandal între Portugalia și Manchester United. Fernando Santos a sărit la gâtul lui ten Hag

Cristiano Ronaldo este subiectul unei dispute între doi antrenori importanți ai Europei. De la venirea lui Erik ten Hag la Manchester United, portughezul și-a pierdut statutul de titular incontestabil.

În multe meciuri din acest sezon, acesta a jucat sub 30 de minute, spre nemulțumirea lui și a fanilor lui. Fernando Santos, seleționerul Portugaliei, a ținut să îi transmită un mesaj olandezului, în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta spune că Ronaldo nu trebuie tratat ca un începător și că, de asemenea, acesta nu este vinovat pentru forma slabă a echipei. Mai mult, Santos spune că portarul și fundașii lui United sunt principala problemă a echipei.

„Ten Hag trebuie să înceteze să-l trateze pe Cristiano Ronaldo ca pe un începător care joacă doar 25 de minute într-un campionat în care a dominat mai mult decât oricine. Sezonul trecut a fost cel mai bun marcator al lor. Nu este vina lui că portarul și fundașii lor sunt îngrozitori și joacă prost”, a spus Fernando Santos, în cadrul unei conferințe de presă.

Cehii l-au umplut de sânge pe Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a pățit-o în Cehia. Superstarul lui Manchester United s-a umplut de sânge pe stadionul din Praga.  Fotbalistul a fost lovit de Tomas Vaclik, portarul cehilor, în timp ce încerca să ajungă la o minge lansată de William Carvalho, într-un meci din Liga Națiunilor.

Din păcate pentru el, portughezul nu a reușit să marcheze. Mai mult, fotbalistul ce evoluează în Europa League s-a lovit rău de tot la cap, fiind, în doar câteva secunde, plin de sânge.

Cristiano Ronaldo, pus într-o ipostază jenantă

Cristiano Ronaldo a marcat 117 de goluri numai în meciurile bifate la naționala Portugaliei. Superstarul portughez a fost răsplătit pentru performanțele uimitoare. El a primit un trofeu simbolic cu ocazia participării la o gală organizată de Federația de Fotbal din Portugalia.

La eveniment a fost prezent și Ricardinho, unul dintre cei mai buni „futsalers” din istoria futsalului. În timpul discursului lui Ricardinho a existat un moment jenant. CR7 a fost pus într-o lumină proastă, fără să facă vreun gest nepotrivit.

Ricardinho a vorbit despre momentul în care a decis să se retragă din sportul care l-a  consacrat. El le-a reamintit celor aflați la eveniment că a pus capăt carierei de jucător de futsal tomai pentru a le ceda locul celor din noua generație.

M-am dat la o parte din echipa națională pentru ca generația tânără să vină în locul meu și astăzi sunt sigur că am luat decizia corectă.”, a subliniat Ricardinho.

Odată făcute aceste declarații, reprezentanții mass-media au îndreptat rapid camerele de luat vederi spre lusitanul în vârstă de 37 de ani. Gestul lor a fost taxat scump de fanii portughezului.