Cristiano Ronaldo, dedicație specială pentru Georgina Rodriguez. Mesajul transmis iubitei sale

Alex Matei 28.03.2023, 17:32
Cristiano Ronaldo, dedicație specială pentru Georgina Rodriguez. Mesajul transmis iubitei sale

Cristiano Ronaldo este foarte rezervat atunci când vine vorba de viața privată, în ciuda faptului că este mereu în centrul atenției. De aceea, documentarul care o are în centru pe partenera acestuia, Georgina, îi ajută pe oameni să arunce o privire „în spatele cortinei”.

Cristiano Ronaldo, gest extrem de romantic la adresa Georginei. Mesajul plin de iubire către aceasta

Compania de streaming Netflix tocmai a lansat sezonul doi al documentarului „Eu sunt Georgina”, despre viața partenerei lui Cristiano. Chiar dacă nu apare mereu, celebrul fotbalist nu putea lipsi din cadrul show-ului, iar uneori acesta este înfățișat în ipostaze în care publicul nu îl vede în mod normal. Unul din aceste episoade intime a avut loc în timpul unei cine luate la un restaurant de lux din Lisabona. Cei doi erau însoțiți de mai mulți prieteni și, printre invitați se afla și cântărețul Nininho, un artist la mare căutare în Portugalia.

Acesta a vrut să întrețină atmosfera și a început să interpreteze melodia preferată a Georginei, moment în care Cristiano a început să fredoneze cântecul și să își mărturisească dragostea pentru frumoasa brunetă. Ba chiar i-a și cerut să se căsătorească cu el. Ulterior, Ronaldo avea să și cânte alături de artist, spre deliciul tuturor celor prezenți.

Cristiano este dragostea vieții mele. Cristiano este atât de romantic, este cel mai bun prieten al meu și îl admir, a declarat Georgina Rodriguez.

Drama trăită de Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo

Pierderea unui copil este devastatoare. Este una dintre cele mai dificile experiențe pe care un părinte poate să le îndure. Nici cuplului format din Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo nu i-a fost ușor după moartea bebelușului. Ei au așteptat cu nerăbdare venirea pe lume a gemenilor, însă numai unul a trăit. În ciuda eforturilor depuse de medici, fiul fotbalistului nu a supraviețuit.

Superstarul portughez a fost atât de afectat de pierderea suferită, încât a lipsit o perioadă de pe terenul de fotbal. Șefii formației la care era legitimat la acea vreme l-au înțeles și i-au dat timp să treacă peste tragicul incident.

Nici ceilalți copii ai fotbalistului nu au putut suporta pierderea suferită. Ei au fost extrem de curioși, mai ales că se așteptau ca Georgina să le aducă acasă doi frățiori, și nu decât unul, așa cum s-a întâmplat, de fapt. Bruneta a vrut să ascundă adevărul de ceilalți cinci copii, însă Ronaldo nu a fost de acord și le-a spus micuților despre tragedia petrecută.

S-au născut de Lunea Albă. Cel mai așteptat moment vine în sfârșit și inima ți se oprește. Bella s-a născut puternică și sănătoasă, dar o parte din inima mea s-a rupt.

Eu le-am spus că Angel trebuie să mai aștepte puțin și că o să se nască mai târziu. Cris le-a spus că Angel este în rai. A fost ca o doză de realitate, a dezvăluit iubita lui Cristiano Ronaldo

Urmăriți Playsport.ro și pe