Cristiano Ronaldo e mașinărie de produs bani. Cât costă o postare făcută de jucătorul lui Manchester United pe Instagram sau Facebook

Moldoveanu Camelia / 09.02.2022, 10:54
Cristiano Ronaldo e mașinărie de produs bani. Cât costă o postare făcută de jucătorul lui Manchester United pe Instagram sau Facebook

Cristiano Ronaldo este cel mai urmărit om de pe rețelele de socializare, acumulând peste 401 milioane de fani doar pe Instagram. Jucătorul lui Manchester United este a adevărată mașinărie de produs bani, tariful pentru o singură postare fiind unul extrem de piperat.

Cât costă o postare pe contul de Instagram al lui Cristiano Ronaldo

Jucătorul lui Manchester United este „regele” rețelelor de socializare, acolo unde postează constant fotografii din și videoclipuri apreciate de milioane de oameni. Cristiano Ronaldo este cel mai urmărit om pe rețelele de socializare, de pe planetă, având peste 401 milioane de fani.

Rivalul Leo Messi se află pe locul trei, cu 306 milioane de urmăritori. Între cei doi fotbaliști se află Kylie Jenner, modelul american care și-a construit un imperiu în domeniul cosmeticelor.

Potrivit Daily Mail, Cristiano Ronaldo cere o mică avere celor care își doresc să se promoveze pe contul lui de Instagram. Mai exact o postare costă 1,7 milioane de lire sterline, circa 2,02 milioane de euro. Cota acestuia a explodat în ultimul an, CR7 încasa în septembrie 2021 doar 1,02 milioane de euro pentru fiecare postare. Motivul? În ultimele cinci luni, portughezul a atras 163 de noi urmăritori pe Instagram, de cinci ori mai mulți fani decât rivalul Leo Messi.

Leo Messi a pierdut lupta de pe rețelele de socializare

Cristiano Ronaldo a postat pe 28 octombrie o fotografie care a făcut furori pe Instagram. Georgina Rodriguez, femeia lângă care portughezul își trăiește viața încă din 2017 și cu care are un copil, este iar însărcinată. Se pare că viața la Manchester United îi priește lui CR7 și a mai pus de doi copii. Starul, cunoscut pentru că a făcut un adevărat brand din tricoul cu numărul 7, are în total patru copii, până acum. Rămâne de văzut dacă acest pas făcut de Georgina o să-l determine pe fotbalist să o ceară într-un final de soție. De menționat este faptul că noua vedetă Netflix este însărcinată cu gemeni.

Dacă Balonul de Aur a mers în 2021 la Leo Messi, CR7 ocupând doar locul 6, starul lui United a câștigat bătălia like-urilor pe Instagram. Postarea starului PSG în care a anunțat oficial că o să îmbrace tricoul cu numărul 30 pe Parc des Princes a strâns peste 22.000.000 de like-uri. În timp ce, postarea în care Ronaldo a anunțat că iubita lui este iar însărcinară a strâns aproape 27.000.00 de like-uri în mai puțin de 24 de ore. Mai mult, la început de 2022, postarea lui CR7 se bucura de peste 32.000.000 de aprecieri.