Cristiano Ronaldo, gata să plece de la Manchester United. 4 posibile destinații pentru 2023

Octavian Vasilescu 21.10.2022, 15:33
Cristiano Ronaldo, gata să plece de la Manchester United. 4 posibile destinații pentru 2023

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost exclus din lotul lui Manchester United, iar viitorul său pe Old Trafford este incert. Presa din străinătate anunță că acesta ar urma să devină în curând jucător liber, iar alte echipe importante stau la pândă.

Ronaldo a refuzat să intre pe teren în finalul meciului cu Tottenham, scor 2-0, iar clubul a decis să-l sancționeze. CR7 a fost suspendat și amendat cu 1 milion de lire sterline. Presa din Regat scrie că va fi cea mai mare amendă încasată vreodată de un jucător profesionist.

Patru cluburi de top ar fi interesate în acest moment de serviciile lui Ronaldo: Juventus, Inter, PSG și Sporting Lisabona. 

Cristiano Ronaldo și Manchester United, aproape de despărțire

Jurnalistul portughez Pedro Almeida a anunțat, pe Twitter, că starul Cristiano Ronaldo este aproape să părăsească echipa. Se pare că avocații jucătorului și reprezentanții clubului Manchester United încearcă să ajungă la un acord.

Cristiano Ronaldo are la activ 342 de meciuri pentru Manchester United, pentru care a marcat 144 de goluri și a livrat 63 de pase decisive.

Contractul atacantului va expira în vara anului viitor. Cu toate acestea, sunt șanse ca jucătorul să fie lăsat să plece încă din luna ianuarie, când începe perioada de mercato din iarnă.

La ultima conferință de presă, antrenorul Erik ten Hag a fost întrebat despre episodul de la meciul cu Tottenham:

„Cristiano a refuzat să intre pe teren la meciul cu Tottenham. E normal să existe consecințe, asta ajută mentalitatea grupului. Nu vă pot da alte detalii, dar vă pot spune că Ronaldo rămâne un jucător important pentru noi. Fotbalul e un sport de echipă”, a declarat tehnicianul.

Ce a spus Cristiano Ronaldo după meciul cu Tottenham

La scurt timp după meciul cu Tottenham, Cristiano Ronaldo a emis un comunicat de presă:

„Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc cu respect față de colegii mei, adversarii mei și antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat. Nu m-am schimbat.

Sunt aceeași persoană și același profesionist care am fost în ultimii 20 de ani jucând în fotbalul de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în luarea deciziilor.

(…) Nu este o opțiune să cedezi în fața presiunii. Nu a fost niciodată. Aceasta este Manchester United și trebuie să rămânem uniți. În curând vom fi din nou împreună”, a transmis portughezul.

Urmăriți Playsport.ro și pe