Cristiano Ronaldo, mai mult demon decât înger pentru Manchester United? „Aș spune că a fost o eroare acest transfer”

Bădulescu Silvian / 29.12.2021, 18:27
Cristiano Ronaldo, mai mult demon decât înger pentru Manchester United? „Aș spune că a fost o eroare acest transfer”

Manchester United și Cristiano Ronaldo nu o duc bine deloc în Premier League. Echipa ocupă doar locul 7 în clasament, la opt puncte de locul 4, pe care se situează Arsenal.

Agbonlahor „îl ceartă” pe Cristiano Ronaldo

Gabriel Agbonlahor, fost atacant în Premier League, cunoscut mai ales pentru perioada petrecută la Aston Villa (2005-2018), a vorbit despre situația „diavolilor roșii”. Fostul fotbalist este de părere că portughezul îi inhibă pe jucătorii mai tineri din echipă.

Dintre aceștia, el i-a menționat pe Marcus Rashford, Jadon Sancho și Mason Greenwood, pe care aceștia îi consideră în stagnare din cauza reproșurilor pe care le-ar primi de la lusitan.

În ultima partidă de campionat, Manchester United a făcut doar egal cu Newcastle United, locul 19 în Premier League, însă aceștia puteau, foarte ușor, să piardă partida de pe „St James Park”. Echipa lui Eddie Howe a ratat mai multe ocazii, iar doar intervențiile lui de Gea au păstrat punctul pentru United.

Cristiano Ronaldo s-a arătat extrem de nemulțumit de deciziile luate de coechiperii săi pe durata partidei. Totodată, trebuie menționat faptul că portughezul a fost foarte șters și rareori a apărut periculos în fața porții.

„Mi se pare că lui Ronaldo îi pasă doar de golurile lui”

Într-un interviu pentru Football Insider, fostul fotbalist de pe „Villa Park” a spus că Ronaldo pare egoist, fiind mai interesat de reușitele personale.

Mi se pare că lui Ronaldo îi pasă doar de golurile lui. La meciul cu Newcastle a fost mereu îmbufnat, mereu cu mâinile pe sus. Apoi, după meci, a fugit de pe teren foarte supărat și presupun că a fost la fel și în vestiar. Dacă aș fi Rashford, Greenwood sau Sancho, mi-ar fi frică să șutez la poartă. De fiecare dată când ei șutează, Ronaldo ridică mâinile spunând „de ce nu mi-ai pasat mie?”. Armonia nu este corectă în acel vestiar. Forma lui Rashford și Greenwwod a scăzut de când Ronaldo este acolo”.

De asemenea, Agbonlahor este de părere că acești fotbaliști nu-și pot arăta calitățile adevărate din cauza acestui fapt.

Acești tineri nu se pot exprima liber pe teren. Se gândesc mereu să-i paseze lui Ronaldo. Înainte de venirea lui Ronaldo, Greenwood lua acțiuni pe cont propriu, șuta la poartă mult mai des, dar acum nu o mai face aproape deloc. Dacă aș fi unul dintre cei trei jucători, mi-aș spune că a fost o eroare acest transfer!” a subliniat acesta.

Pentru Manchester United urmează partida cu Burnley, locul 18 în clasament, miercuri, 30 decembrie, de la ora 22.15.