Cristiano Ronaldo rămâne la Manchester United, însă pune condiții. Ce trebuie să se întâmple pentru ca starul portughez să continue pe Old Trafford după venirea lui Erik ten Hag

Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.05.2022, 10:47
Cristiano Ronaldo rămâne la Manchester United, însă pune condiții. Ce trebuie să se întâmple pentru ca starul portughez să continue pe Old Trafford după venirea lui Erik ten Hag

Cristiano Ronaldo s-ar fi decis să continue la Manchester United și din sezonul viitor, cu o singură condiție. Starul portughez în vârstă de 37 de ani își dorește să aibă același statut pe care l-a avut în acest sezon și sub comanda lui Erik ten Hag.

Antrenorul olandez a fost deja confirmat în funcția de antrenor al lui Manchester United din sezonul viitor și au existat mai multe zvonuri conform cărora acesta nu ar urma să se bazeze pe serviciile lui Cristiano Ronaldo. Ci și-ar dori să facă o reconstrucție în adevăratul sens al cuvântului pe Old Trafford.

Cristiano Ronaldo rămâne la Manchester United doar dacă va fi titular meci de meci sub comanda lui Erik ten Hag

Astfel că Ronaldo vrea să se asigure că nu va avea un statut marginal la United înainte de a decide să rămână la Manchester. Portughezul mai are contract pe „Teatrul viselor” până în iunie 2023, iar recent au apărut speculații referitoare la o eventuală revenire la Real Madrid. Sau de un eventual transfer la PSG.

Se pare că totuși el ar fi decis să continue și sub comanda lui ten Hag la United, cu condiția ca acesta să îi garanteze că va avea un rol esențial în echipă. Informația a fost furnizată celor de la Caught Offside de cunoscutul jurnalist italian Fabrizio Romano, specializat în chestiuni legate de piața transferurilor.

Totuși, Cristiano Ronaldo ar fi de acord cu aducerea în vară a unui atacant de top. Acest lucru se impune în condițiile în care Edinson Cavani și Anthony Martial au șanse foarte mici să continue pe Old Trafford din sezonul viitor.

Astfel, portughezul, care a fost folosit destul de des în poziția de atacant, ar putea reveni în banda stângă, acolo unde a dat cel mai bun randament al carierei, în perioada Real Madrid. Iar pe postul de atacant ar urma să fie adus un fotbalist de clasă mondială, care să ridice considerabil nivelul de joc al lui Manchester United. Printre cele mai vehiculate variante în acest moment sunt Darwin Nunez, Lautaro Martinez sau chiar Erling Haaland.

În ciuda sezonului bun făcut de Cristiano, United are șanse mari să rateze UEFA Champions League în sezonul viitor

Cristiano Ronaldo a fost extrem de important pentru Manchester United în acest sezon. Lusitanul a marcat 24 de goluri și a oferit 3 pase decisive în cele 37 de meciuri jucate în toate competițiile. Mai mult, el a mai bifat un record important în carieră. A reușit să marcheze împotriva a 168 de echipe diferite, 123 de cluburi și 45 de echipe naționale.

Chiar și în condițiile unui randament foarte bun al lui Cristiano Ronaldo, Manchester United are parte de un sezon foarte slab. „Diavolii roșii” se află doar pe locul 6 în Premier League, cu două meciuri rămase de disputat. Iar adversarele în lupta pentru un loc de Champions League au și două partide mai puțin jucate. Astfel, sunt șanse foarte mari ca echipa de pe Old Trafford să joace doar în Europa League în sezonul viitor.

Încep să cadă recordurile lui Cristiano Ronaldo. Ce bornă incredibilă a atins Karim Benzema după returul cu Manchester City din semifinala Ligii Campionilor