Cristiano Ronaldo și-a luat „Adio!” de la Manchester United. Destinație surprinzătoare pentru lusitan

Bordei Radu 20.07.2022, 23:34
Cristiano Ronaldo și-a luat „Adio!” de la Manchester United. Destinație surprinzătoare pentru lusitan

Cristinano Ronaldo este tot mai departe de Manchester United. Portughezul nu este alături de colegii lui în cantonamentul din Australia. Lusitanul se pregătește singur și se gândește la următoarea destinație. Din păcate pentru el, nu are atât de multe variante pe cât se aștepta.

Cristiano Ronaldo, destinație surprinzătoare. Cine este favorită la semnătura portughezului

Portughezul nu mai dorește să rămână la United, este disperat să joace în Liga Campionilor. Din păcate, salariul imens și vârsta de 37 de ani l-au transformat pe Cristiano într-un jucător refuzat de aproape toate forțele continentului. Asta în ciuda faptului că rămâne unul din cei mai buni marcatori din fotbal. Cu toate acestea, nici PSG, nici Bayern, Juventus sau Real nu s-au oferit să îl primească. În acest moment, singura variantă importantă este Atletico Madrid.

Este o opțiune surprinzătoare, pentru că ar însemna o trădare mare față de suporterii Realului. Cu toate acestea, CR7 nu ar zice nu, mai ales că echipa lui Simeone se bate mereu să ajungă în fazele superioare ale Ligii Campionilor. Ronaldo ar trebui să renunțe la o parte importantă din salariu, dar Atletico tot nu și-l permite în acest moment. Madrilenii au nevoie de 40 de milioane de euro, pentru a-și permite un transfer important

Erik ten Hag nu știe dacă se poate baza pe Cristiano Ronaldo. „Nu îmi fac griji în privința asta”

Noul manager al „diavolilor”, Erik ten Hag nu a mai vorbit cu Cristiano Ronaldo de când acesta a cerut să fie lăsat să plece. Echipa se află în Australia, unde olandezul pregătește noul sezon. Portughezul nu se află cu colegii lui și se pregătește intens de unul singur. Portughezul mai speră să plece, deși variantele de top se închid una după alta. Barcelona, Juventus, PSG sau Bayern au declinat să îl ia pe starul lusitan. Așa că acesta nu prea mai are variante. Chestionat asupra atacantului, Ten Hag a recunoscut că se gândește încă la el.

Nu știu nimic de Cristiano, ce decizie va lua. Nu s-a pregătit cu noi, dar sunt sigur că va fi gata de meci, este ultima mea grijă acest lucru. Îl știți cât de profesionist este, nu se pune problema să nu fie în formă. Eu am anunțat cum vreau să joc, dar sunt sigur că un jucător de calibrul lui Cristiano ne poate ajuta. El marchează goluri, lucru foarte important, de astfel de fotbaliști trebuie să ai grijă. Putem construi echipa în jurul lui, de ce nu? Din ce știu el poate chiar rămâne la noi până în 2024, avem opțiune de prelungire, a comentat Ten Hag.