Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, devastați de ultima veste: unul dintre gemeni a murit la naștere! Mesaj sfâșietor al portughezului: „Îngerul nostru, te vom iubi mereu”

Olteanu Ștefan 18.04.2022, 22:02
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, devastați de ultima veste: unul dintre gemeni a murit la naștere! Mesaj sfâșietor al portughezului: „Îngerul nostru, te vom iubi mereu”

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez așteptau o pereche de gemeni, însă cei doi au fost devastați de ultima veste pe care au primit-o din partea medicilor. Georgina Rodriguez a născut, iar unul dintre copii nu a supraviețuit. Ea era însărcinată cu o fetiță și un băiețel, însă, din păcate, doar fetița își va continua viața pe această lume.

Tragedie pentru cuplul format de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez. Cei doi sunt devastați după ultima veste primită

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, Cristiano Ronaldo a anunțat că el și partenera sa de viață, Georgina Rodriguez, sunt devastați de ultima veste primită. Superstarul portughez aștepta ca soția sa să dea naștere la o pereche de gemeni, băiat și fată, însă, din nefericire, luni seară a venit cu un mesaj sfâșietor. Băiețelul nu a supraviețuit nașterii.

Cu mare durere vă anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care orice părinți o pot simți. Doar nașterea fetiței noastre ne oferă putere să trăim acest moment cu speranță și bucurie.

Ne-ar plăcea să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru grija și sprijinul oferit. Suntem cu toții devastați de această pierdere și cerem respectuos să ne fie respectată intimitatea în acest moment dificil.

Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi pentru toteauna”, se arată în mesajul postat de Ronaldo, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică împreună, Alana Martina, născută în noiembrie 2017. De asemenea, superstarul portughez mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Identitatea mamei lui Cristiano Jr. nu a fost dezvăluită

Cristiano Ronaldo nu a dezvăluit niciodată numele femeii care l-a făcut tată pentru prima oară. Cristiano Jr. s-a născut în 2010, iar toată lumea a fost șocată la momentul anunțului. Și asta pentru că nimeni nu-l știa pe Ronaldo în vreo relație.

Presa de tip tabloid a scris la acea vreme că ar fi fost vorba despre o aventură de o noapte. Potrivit Sunday Mirror, mama lui Cristiano Jr. ar fi fost o studentă de 20 de ani din Marea Britanie, în timp ce The Sun a susținut că, de fapt, ar fi vorba despre o chelneriță de 21 de ani din Los Angeles. De asemenea, Daily Mail a venit cu o variantă proprie. Potrivit acestei publicații, mama lui Cristiano Jr. ar fi fost un „iepuraș” Playboy, în vârstă de 23 de ani, din Las Vegas. Până în prezent, identitatea femeii rămâne necunoscută și asta se datorează dorinței manifestate de Cristiano Ronaldo.

În schimb, cei doi gemeni, Eva şi Mateo, au fost aduși pe lume de o mamă surogat în timpul în care starul portughez era deja cuplat cu Georgina.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez nu sunt căsătoriți, însă au lăsat de înțeles în repetate rânduri că plănuiesc să facă nunta în viitorul nu foarte îndepărtat.

Imagini noi cu copilul lovit de Cristiano Ronaldo pe Goodison Park! Ce a scris mama puștiului după ce portughezul și-a cerut scuze: “Ne-a distrus”.

Urmăriți Playsport.ro și pe