Cristina ICH, surprinsă în toiul nopții cu alt bărbat. Gesturi tandre și pasionale alături de antrenorul de fitness

Catinca Giosanu 04.10.2022, 08:48

Cristina Ich, este o prezență foarte activă în mediul online și ține legătura cu admiratorii ei. Frumoasa vedetă, urmărită de peste 823.000 de oameni pe Instagram, a dat naștere la controverse după ce l-a sărutat pe fostul iubit în timp ce forma un cuplu cu Alex Pițurcă.

Cristina Ich, despre idila cu frumosul antrenor de fitness

Cunoscuta șatenă, supranumită Angelina Jolie de România, a fost aspru criticată pentru gestul pe care l-a făcut. Puțini știu însă că ea a fost ademenită la locuința fostului iubit arab, pe care l-a sărutat în văzul tuturor.

Bărbatul este jumătate român jumătate arab și i-a cam dat mințile peste cap frumoasei moldovence. Cunoscuta influenceriță a avertizat, printr-o postare pe Instagram, că îl va iubi toată viața. Anunțul a fost făcut la scurt timp după ce povestea lor de dragoste s-a încheiat.

Indiferent de ceea ce s-a întâmplat între noi şi chiar dacă nu mai suntem împreună, vreau să ştie toată lumea că te iubesc, te-am iubit şi te voi iubi mereu şi nu există explicaţie. Da, am greşit şi îmi asum”, a fost mesajul pe care Cristina Ich l-a postat pe contul oficial de socializare după ce i-a spus adio lui Luca, în 2017.

”Mă enervează că nu am înşelat şi eu cu cineva nou”

Focoasa șatenă a vorbit deschis, într-un interviu, despre evenimentul care a fost mult discutat în presa mondenă din România.

”Mi-a înscenat totul! Eu eram la un restaurant, când am primit un mesaj de la femeia care îi face curat lui Luca, spunându-mi că Luca se simte rău. Apoi mi-a scris și el că nu se simte bine și m-a chemat urgent la el acasă. M-am panicat, așa că am decis să merg, eu fiind la câteva minute distanță de blocul lui. Chiar m-am îngrijorat, când am văzut că mi-a scris și femeia de serviciu.

Când am ajuns, el era în fața blocului, mi-a zis că a coborât să ia o gură de aer. L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură, și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzi.”, a mai spus Cristina Ich.

De asemenea, ea susține că nu l-a înșelat pe fiul fostului selecționer Victor Pițurcă. De fapt, spune că nu se pune atunci când faci pasul cu fostul iubit. Mai grav ar fi fost dacă s-ar fi afișat cu un alt bărbat, susține vedeta.

Nimeni nu a înşelat pe nimeni, asta nu e înşelat după o lună şi jumătate. Înşeli cu unul nou, nu cu fostul. Tata mi-a spus că nu se pune niciodată înşelatul cu fostul, ci cu unul nou. Mă enervează că nu am înşelat şi eu cu cineva nou.”, a adăugat Prințesa Instagramului.

Urmăriți Playsport.ro și pe