Cristina Neagu, un car de nervi la meciul cu Muntenegru. Vedeta României s-a dezlănțuit la adresa arbitrajului.

Bordei Radu 15.11.2022, 22:29
Cristina Neagu, un car de nervi la meciul cu Muntenegru. Vedeta României s-a dezlănțuit la adresa arbitrajului.

Cristina Neagu a făcut un nou meci mare contra Muntenegrului, dar România a pierdut la limită. Și s-au năruit toate speranțele de calificare în semifinalele Campionatului European. Vedeta tricolorelor a criticat dur prestația brigăzii din Austria.

Cristina Neagu, în lacrimi la final de meci. „E al nu știu câtelea meci care se desfășoară așa”

Lidera tricolorelor a demonstrat încă o dată de ce este considerată una din cele mai bune jucătoare din istoria handbalului. La 34 de ani, Neagu a marcat 9 goluri, cele mai multe din această partidă și a fost mereu un pericol pentru adversare. Cu toate acestea, arbitrajul brigăzii austriece a scos-o din minți pe jucătoarea noastră. Mai ales în prima repriză cele două arbitre au luat câteva decizii care au ănfuriat banca României.

Nu este primul meci la acest turneu care se desfășoară în acest mod. Știu că se va zice că iar ne plângem noi românii, că așa suntem, dar dacă nici acum nu s-a văzut că meritam să câțtigăm, atunci nu avem nicio treabă cu sportul. S-a văzut clar pe teren, eu chiar vreau să văd ultima fază. Sunt 99,9% convinsă că jucătoarea Muntenegrului a făcut dublu dribling înainte să scoată 7 metri. Doar că la noi niciodată nu se uită arbitrii la ecran, doar la adversari. Nu vor pur și simplu, nu înțeleg de ce

Eu nu am ce să spun astăzi. Am luptat din primul până în ultimul moment, echipa a fost senzațională, am fost echipa care merita să câștige astăzi. Fetele care ne-au arbitrat n-ar trebui să mai arbitreze pe nimeni. S-a văzut cum au arbitrat azi, din primul minut până în minutul 60. Pe mine nu au cum să mă păcălească, a declarat jucătoarea României

„Toți ziceau că o să fim ciuca bătăilor. Păcat de meciul cu Olanda”

Dacă România învingea, juca cu Germania pentru un loc în semifinale. Deși nu au avut mari speranțe la acest European, tricolorele au făcut meciuri foarte bune. În afară de victoria cu Spania, România a pierdut la doar un gol cu Țările de Jos și Muntenegru. Doar câteva mici detalii au împiedicat România să facă un turneu final de vis.

Toată lumea a spus că o să fim ciuca bătăilor. După cum vedeți, nu e așa. Am fost la limită în 2 meciuri împotriva a 2 adversari mai bine cotați decât noi. E frustrant că am pierdut la un gol, și cu Olanda, și acum. Am avut ghinion că am prins Olanda la început de campionat, a mai spus Neagu.