Critică alegerea lui Edi Iordănescu: „S-a întâmplat și la CFR, și la FCSB!” Marele „defect” al viitorului selecționer | EXCLUSIV Playsport Live

Robert Zanfir / 25.01.2022, 07:27
Critică alegerea lui Edi Iordănescu: „S-a întâmplat și la CFR, și la FCSB!” Marele „defect” al viitorului selecționer | EXCLUSIV Playsport Live

Vasile Miriuță a declarat la Playsport Live că Răzvan Burleanu ar fi avut variante mai bune decât Edi Iordănescu, pentru echipa națională. Fostul antrenor de la Dinamo sau CFR Cluj i-a găsit și marele minus viitorului selecționer.

Edi Iordănescu este în mare proporție alesul lui Răzvan Burleanu. Președintele FRF este așteptat să îl anunțe marți pe urmașul lui Mirel Rădoi.

Critică alegerea lui Edi Iordănescu: „S-a întâmplat și la CFR, și la FCSB!” Marele „defect” al viitorului selecționer

Vasile Miriuță a declarat la Playsport Live că variantele Hagi, Boloni sau Dan Petrescu ar fi fost mai bune în contextul actual al naționalei.

„Aoleo, mi-ați pus o întrebare… Părerea mea este că au fost și variante mai bune decât Edi Iordănescu. Variante care nu au mai venit. Un Hagi, un Loți Boloni, Dan Petrescu.

Edi Iordănescu vom vedea. Nu pot să spun nimic. Până nu voi vedea cum joacă și ce rezultate are. După aia pot să judec sau să îmi dau cu părerea. Mie îmi pare rău că nu s-a concretizat una dintre variantele, dintre antrenorii pe care i-am enumerat. Și Răzvan Lucescu.. era sub contract, Olăroiu. Dan Petrescu era cel mai indicat, dar nu s-a concretizat”, a declarat Vasile Miriuță la Playsport Live.

Minusul lui Edi Iordănescu

„Vom vedea ce rezultate sunt. Doar atât pot să spun referitor la Edi Iordănescu. Și nu cred că sunt numai eu care spun, am văzut că și Pițurcă a spus, și domnul Dragomir. Cedează prea repede la conflicte. S-a întâmplat și la CFR, și la FCSB.

Acum, nu știu ce a fost acolo, dar sper să treacă peste aceste probleme, altfel îi va fi foarte greu. Să cedezi la primul scandal. Dar sper că va fi ajutat de stafful lui.

Nu știu din ce cauză a picat Loți Boloni. Mie îmi pare foarte rău. Era foarte bună alegerea și era și liber de contract. Nu știu de ce nu s-a concretizat”, a mai spus Vasile Miriuță la Playsport Live.

Am citit și de Mutu cu Prandelli, era o soluție mult mai bună. Chiar dacă Mutu zice lumea că nu are experiență, dar îl aveai pe Prandelli lângă tine. Era o soluție foarte bună asta cu Mutu cu Prandelli
Vasile Miriuță, la Playsport Live