Criză de nervi a lui Mihai Stoica în direct, la tv: „Voi le știți pe toate. Știți voi că s-a băgat peste antrenor?”

Ștefănescu Dragoș / 18.12.2021, 08:53
Criză de nervi a lui Mihai Stoica în direct, la tv: „Voi le știți pe toate. Știți voi că s-a băgat peste antrenor?”

FCSB are un parcurs perfect în Liga 1 de la venirea lui Toni Petrea pe banca tehnică. Meritele tehnicianului sunt puse totuși la îndoială de multă lume, având în vedere implicarea lui Gigi Becali la echipa roș-albastră. Mihai Stoica a avut o adevărată criză de nervi la tv, atunci când s-a făcut referire la metodele lui Becali.

Marius Croitoru nu ar refuza FCSB

De la venirea lui Toni Petrea pe banca tehnică, FCSB are o serie perfectă cu victorii pe linie în Liga 1. Echipa roș-albastră se află pe locul doi, la opt puncte în spatele rivalei CFR Cluj. În ciuda rezultatelor excelente, meritele lui Toni Petrea sunt diminuate considerabil din cauza implicării totale a lui Gigi Becali la echipă. În mandatul lui Edi Iordănescu, Becali a renunțat la implicarea în problemele tehnice ale echipei roș-albastre. De la venirea lui Petrea latifundiarul din Pipera a revenit la vechile obiceiuri.

În ciuda situației bine cunoscute de la FCSB, există încă mulți antrenori care ar fi dispuși să lucreze la echipa roș-albastră. Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, nu a negat o viitoare posibilă venire la FCSB.

Am vorbit cu cineva care m-a învățat un lucru mare. Și anume că niciodată nu trebuie să spui niciodată. Nu pot să știu unde mă va duce viața”, a spus Croitoru, la Telekom Sport.

Mihai Stoica, criză de nervi la tv

Mihai Stoica, managerul FCSB, a comentat imediat pe seama spuselor lui Marius Croitoru. Oficialul FCSB nu s-a putut abține și a avut câteva replici tăioase referitoare la implicarea lui Becali la echipă.

Gigi îl lasă pe Toni Petrea să lucreze! Într-o perioadă, nu lăsa pe nimeni, acum îl lasă pe Petrea. Voi le știți pe toate! Știți voi că s-a băgat peste antrenori? Dacă s-a făcut o schimbare la pauză, voi spuneți imediat că a făcut-o Gigi”, a declarat Mihai Stoica.

Managerul FCSB a vorbit și despre cariera lui Marius Croitoru, pe care îl consideră un antrenor de mare viitor, având în vedere rezultatele obținute cu FC Botoșani în ultimii ani.

Marius Croitoru își face ucenicia. S-a apucat de câțiva ani de antrenorat și are ocazia să-și facă ucenicia la cel mai înalt nivel din România, adică în play-off”, a spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica sare la gâtul lui Mircea Rednic

După înfrângerea dramatică suferită de Dinamo cu CS Mioveni, Mircea Rednic și-a criticat din nou aspru jucătorii. Mihai Stoica, managerul FCSB, a taxat dur ieșirile tehnicianului dinamovist, considerând total nepotrivite criticile publice ale acestuia față de proprii jucători.

Sigur că Rednic are dreptate în ce spune. Dar, teoretic, un antrenor, mai ales unul cu experiență, discută cu jucătorul sau, eventual, jucătorul și colegii lui, nu îl face praf în fața camerelor de luat vederi. Dar, de multe ori, sunt antrenori care încearcă, pasând pe jucători, să scape ei!

Nu spun că face asta Rednic acum, dar nu e normal. La carte așa spune: «Un antrenor mare nu dă în jucători în public, ci în discuțiile pe care le poartă cu ei». Avem foarte mulți antrenori care dau în jucători, vai de mine!”, a declarat Mihai Stoica.