Croitoru, ușa trântită în față de FC Botoșani. Iftime e categoric: „Prostii, ce să fac eu cu Croitoru?” EXCLISIV

Iosif Pintilie 09.03.2023, 11:56
Croitoru, ușa trântită în față de FC Botoșani. Iftime e categoric: „Prostii, ce să fac eu cu Croitoru?” EXCLISIV

FC Botoșani are un sezon slab. După plecarea lui Marius Croitoru, ceva s-a rupt la echipă, iar în actuala ediție de campionat moldovenii au stat mai mult în partea de jos a clasamentului. Playsport l-a contactat în această dimineață pe patronul echipei, Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime anunță că Marius Croitoru nu revine la Botoșani

Deși au existat informații în spațiul public conform cărora Marius Croitoru ar fi ajuns la un acord cu Valeriu Iftime pentru reluarea colaborării, din vară, patronul moldav respinge această idee.

Iftime spune că Flavius Stoican mai are contract pentru încă două sezoane, astfel că nu ar fi putut să negocieze cu un alt antrenor, în acest moment.

”Prostii… Deci am contract pe doi ani cu Flavius Stoican. Ce să fac eu cu Marius Croitor? Nu înțeleg de ce ce vorbiți despre lucrurile astea?

Eu vă spun că am contract cu Flavius Stoican pentru încă doi ani de zile, mai mult nu pot să vă spun. Unde mai e Croitoru acum? Era la Pitești…

Treaba lui. Nu aș vrea să comentez despre alte persoane, chiar nu este asta treaba mea”, ne-a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate.

Marius Croitoru a fost antrenorul lui FC Botoșani timp de trei sezoane, reușind să după echipa în playoff în două dintre acestea. El a plecat în vară, după ce Iftime i-ar fi cerut să renunțe la fiul său, David Croitoru, pe care îl considera prea slab pentru a juca în Liga 1.

Croitoru a adunat 70 de meciuri și o medie de 1.41 puncte pe meci, în perioada în care a antrenat formația moldavă, pentru care a fost și jucător, între 2012 și 2015. FCU Craiova și FC Argeș sunt celelalte echipe pe care le-a pregătit Croitoru, după plecarea de la Botoșani.

Ce spunea Stoican despre revenirea lui Croitoru?

Flavius Stoican, antrenorul celor de la FC Botoșani spunea, în urmă cu o săptămână, că nu știe nimic despre revenirea lui Croitoru. În același timp, el a dat o declarație diferită de cea a lui Iftime, spunând că are contrat doar până în vară.

” Nu știu nimic dar e posibil orice. Eu am contract doar până în vară. Este prima oară când aud, focusul meu trebuie să fie pentru meciul cu Rapid”, s-a limitat să răspundă Flavius Stoican, în urmă cu o săptămână.

Urmăriți Playsport.ro și pe